Tämä neito tässä on Zombi-Dolly. Vihreän kankaan löysin kierrätyskeskuksesta, tukkalanka on ostettu kirpparilta.Tein hänelle myös jalkaproteesin,joka oli tarkoitus laittaa hakaneuloilla tyngän jatkoksi.Luovuin kuitenkin ideasta kun Uho päätti omia nuken unikaverikseen...Olisi tosi ikävä herätä hakaneula pepussa...No,kunhan alkuinnostus tuosta laantuu niin molla pääsee Empan viekkuun omalle paikalle :)
450480.jpg
En tiiä mitenkä seuraava liittyy tähän tai yleisesti mihinkään,mutta taitaa olla huonoin vitsi ever:

Oli sademetsä joo ja siellä asu sitten noita eleffantteja. Eräänä kuumana ja kosteana sademetsäisenä päivänä eleffantit sit aatteli järjestää kilpailun että kuka kaataa isoimman puun(joka on ihan hävyttömän iso.) Noo siinä sit tehtiin jono ja eleffantit alko sit vääntään puuta maahan isoilla kärsillään. Mutta mikä jäi kertomatta, on se että oli täällainen pienenpieni eleffantti jota kaikki isot aina kiusas sen koosta. Ei pikku eleffanti edes pikkusta pikkusta puuta saanut kaadettua, vaan pongahti se aina pystyyn. Voih. No, pikkukärsäkäs sitten ajatteli osallistua kuitenkin puunvääntökisaan. Sitä ennen oli kuitenkin viisi isoa eleffanttia jotka eivät puuta saaneet kaatumaan. Sitten tuli pienen eleffantin vuoro. Se keräsi henkistä voimaa, väänsi ja käänsi mut se ei saanu kaadettua sitä Sit se oli aika nihkeenä.


Ps. Mä poljin tänään töihin (n.1,5km) pitkästä aikaa.Tauko ja cushing oli tehnyt tehtävänsä ja voimia ei ollut juuri lainkaan.Oikea käsi oli jo yöllä päättänyt kiukutella eikä suostunut yhteistoimintaan aamullakaan. Olkapää oli lukossa ja kyynärpää koukussa,ongelmaksi  muodostui siis miten ylettyä ohjaustankoon...Epämääräinen kylkimyyry- asento osoittautui parhaimmaksi- onneksi klo oli vasta puoli 7 eikä siis muuta liikennettä juurikaan ollut  eli sain rauhassa taiteilla pyörän päällä :)
    Jos ihan totta puhutaan niin suurin motivaatiotekijä tässä "pakko mennä pyörällä"- ideassa oli päästä kirpparille...Mä en ole pariin kk.teen päässyt käymään kirpparilla,kun olen kulkenut kyydillä tai sitten ollut sen verran kipiänä,että jo sohvalta keittiöön könyäminen on ollut Suoritus isolla S:llä. Työmatkan varrella on nimittäin sekä kirppari että kierrätyskeskus- jaiks,pahapaha niinpä työpäivä välistä venähtääkin pidemmäksi. (tänään en kyllä löytänyt kuin pari vhs-videota pojille)