sairasloma meinaan...Hirveesti oli suunnitelmissa tekemistä,mutta saldo on nyt puhdas nolla,zero, nada...
Viimehetken paniikkia tässä ootellaan, se iskee sitten huomenna, viimeistään sunnuntai-iltapäivänä.Vähänkö harmittaa (ei siis vähän vaan PALJON) kui varten sitä pitää olla näin patalaiska persoona? Vaan eipä tuo niin suurena yllärinä tullut,joten V-käyrä ei ihan kilju punaisella eikä otsassakaan ole kuin muutama sarvi...
Raivaustalkoot jatkuvat ja olen selaillut noita lehtikansioita läpi.Aamulla olin tätä puuhaa toimittamassa Mikki-mukini kera kun esikoinen raijasi pienet muovimonsterifiguurinsa keittiön pöydälle. "äiti taistellaanko?" Odottamatta vastausta rupes  selittää,että miten homma toimii "otat katos tosta yhen ja sitten katsot että mikä se on ja millä se iskee" Tässä vaiheessa taisin näyttää vähän hämmentyneeltä kun sain sitten ohjausta ihan kädestä pitäen..."kato näin" (ottaa monsterin eteensä pöydälle ja katsoo sitä tuimasti) "tämä on ätsikäziböy, se on puumonsteri,joka lyö varsi-iskulla" Mä yritin kyllä, mutta lopuksi sälli vain huokasi raskaasti ja totes, että on parempi jos hän sittenkin kertoo mitä nää monsterit "oikeasti ovat". Jännä juttu sinänsä, että mä hävisin järjestäen jokaisen matsin tein mitenkä vain. Yhen kerran meinasin voittaa, mutta sitten sääntöihin tulikin yhtäkkiä muutos "ai sä otit TON, no mut ei se haittaa sillä mä teen DÄNTÄNDÄÄÄ- YHDISTELMÄMONSTERIN" Merkillisen paljon noilla on tuota mielikuvitusta tai sitten musta on tulossa vanha (mitä en tietenkään myönnä!).

Naistenpäiväkin meni ohi, olis ny ees ollu menkat  niin olis jotenkin huomioinut ko. päivän. Uho oli sentään srk:n kerhossa tehnyt wcrullasta/vanupurkista tulppaanin (jonka hän olisi halunut antaa kerhossa olevalle tytölle..."minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa"...Se on kyllä niin tyttöjen perään : D )
438877.jpg
Ja vitsiä pukkaa:
Mies tulee apteekkiin ja harhailee hyllyjen välissä edestakaisin jotakin etsien. Proviisori huomaa miehen, saapuu tämän luokse ja kysyy, voiko hän jotenkin auttaa? Mies kertoo etsivänsä tamponeja vaimolleen ja
proviisori opastaa hänet  oikealle hyllylle.Muutamaa minuuttia myöhemmin  mies saapuu kassalle mukanaan valtava säkki pumpulia ja tosi iso rulla sideharsoa.
-Luulin että olitte hakemassa vaimollenne tamponeja, miestä aiemmin palvellut  proviisori sanoo.
 -Niin, lähetin eilen vaimoni hakemaan itselleni kartongin savukkeita ja hän palasi mukanaan toppa sätkätupakkaa ja sätkäpaperia, koska se kuulemma on "NIIIIN" paljon halvempaa. Joten jos minun on käärittävä tavarani itse, hän saa  menetellä samoin !

Tästä on hyvä jatkaa, rentouttavaa viikonloppua!