jokunen päivä vierähti ihan silmänräpäyksessä. Tavanomaista perhe-elämää- infernaalista sellaista suoraan "alakerrasta"... "Uho" testailee rajojaan mitä saa ja varsinkin EI saa tehdä. Se kun ollut aina kiltti ja huomaavainen ja nyt yhtäkkiä siitä on tullut varsinainen kiusanhenki ja välillä tuntuu että sen päässä lotisee ihan joku muu neste kuin mitä pitäisi.Sälli muuttui vain hurjemmaksi kun meni seurakunnankerhoon; tästä jokainen päätelköön itse mitä haluaa..."Taisto" taasen oma ihan oma itsensä- pieni ja paijattava kitisijä.Mikään ei kelpaa ja kaikki ketuttaa, maailman huolet ja pahuus on tämän kundin hartioilla ja se tietty on mun syy -"äiti on typerys", just joo kiitos tästä kulta...Kyllä tämä tästä eikö niin ja annamme iskän kaa voimahaleja toisillemme. Ja sitten saan kuulla töissä kavereilta ettei ne mihkään rauhotu päinvastoin hullummaksi menee. Että kiitos nyt sitten tästäkin lohdutuksesta! Meni sitten nekin vaivaset yöunet :)

Bling--asiasta toiseen siis.Viimeksi kirjoittelin ennen ystäväpäivää.Meillä ei vietetty sitä sen kummemmin, tein illalla poitsuille herkkua eli kakkua,jonka päälle kaasin kinuskikastiketta ja vielä ihania v.punaisia pikku sydänkarkkeja.Kyllä kelpasi :) Kortitkin jäivät tekemättä kun en ollut oikein toimintakuntoinen.Jokapaikkaa särki eikä kädet suostuneet yhteistoimintaan.Tää on varmaan siitä cushing-leikkauksesta tai reumasta tai molemmista- tiedä häntä.
To-pe yönä sitten heräsin ankaraan päänsärkyyn ja migreenin puolelle se kovasti yritti lykätä :( otin pari burana 800 ja menin takas maate. Ei auttanut ja tunnin päästä pari lisää. Kyllähän sen jo arvas ettei nekään mitään auttaneet kun kohtausta pukkaa. Ynisin sohvalla jonkun tovin ja menin pimeeseen kuumaan suihkuun (anteeksi naapureille...) Kello taisi olla jotain viiden paikkeilla. Sitten vietinkin sohvalla koko perjantaipäivän enempi vähempi henkisesti läsnä. Joskus kuuden aikaan illalla olo helpottui hiukan ja seittemältä lähettiin saunaan. Menin jopa löylyn puolelle vaikka vaadittavat 12 päivää leikkauksesta eivät olleet vielä ummessa (vain 10), mutta istuinkin taas heti oviaukon eessä alimmalla portaalla eli käytännössä pesuhuoneessa kerta noi myrkylit juoksee koko ajan edestakaisin eikä löylyn ovi ole juurikaan kiinni.

Tämä päivä on ollut melkein parempi, käytiin jopa poikien kanssa ulkona. Eivät jaksaneet kauaa olla (mikä sopii mulle kun en kertakaikkiaan ole ulkoilma-ihmisiä...), mutta sekin tunti riitti mulle ja nyt sen huomaa,että on kosteeta ja koleaa kun ei mikään paikka toimi...Olin valmistautunut kortteiluun,mutta taitaa jäädä sekin nyt oottelemaan parempia aikoja. Niitten tavaroiden roudaaminen ja esille asettelu on varsin raskasta hommaa enkä anna Äijän tulla siihen sooloileen (nää askartelujutut on MUN juttu eikä niihin koske ees ukko-ylijumala! ;) tiiän että olen niuho...)

Jätkät menivätkin sen suuremmitta taisteluitta nukkumaan, mitä nyt Uho mesos ja kikkaili yläpedissä pitäen pikkuveikan tahallaan hereillä ja Taisto taas halus isän peitteleen- tänään "riitti" 4 kertaa, jonka jälkeen hän huomas, että peittohan oli ihan väärä ja mun piti vielä muutamaan otteeseen asetella se peitto. Luin tasaisella äänellä Pupen iltasatuja ja aika nopsasti pieni mies nukahti. Kirja pois ja pieni juttutuokio isomman kanssa, sille unipusut ja halit ja hyvää yötä. Pääsin livahtamaan koneelle jo puoli yheltätoista. Äijä olikin tehnyt mulle valkosipulidipin valmiiksi (k.viili+v.sip.dippijauhepussi ja yksi kokonainen valkosipuli -ei siis yksi kynsi vaan koko hässäkkä). Kuorin muutaman porkkanan ja sitten tähän surffaileen. Monta ihanaa blogia olen käynyt lävitse, sellaisia askarteluaiheisia lähinnä. ATC:t, kortit, nukkekotijutut ja muut- kylläpä on taidokasta porukkaa. Hirveesti tekis mieli mennä ahertamaan, no jospa huomenna olis parempi :) Tänään vaan suunnitellaan
400290.jpg Lisäsinpä tälläisen( mä ite tykkään katsella muitten blogien kuvia, että aattelin jos joku muukin tykkäisi :D ).Tässä on siis korttiaskartelun matskut.Tuoli jonka selkämyksessä roikkuu tuo punainen vaate on "äidin tuoli" , mä istun sillä aina ja se viereinen on askartelutuoli, jossa on aina tuo ruskea laatikko (kenkälaatikko,joka on päällystetty puun näköisellä kontaktimuovilla-varsin kätevää).Ruskeassa laatikossa on ne tärkeimmät eli kaksipuoliset teipit,ohut ja paksu, kolmet sakset,joista tosin vain yksiä käytän 3d-leikkaamiseen, pinsetit sekä jotain muuta tärkeetä.Pöydän alta pilkottaa parit valkoiset pahvilootat,jotka on täynnä valmiiksi koottuja 3d-kuvia. Tuoleilla on kansioita,joissa on papereita ja lehtileikkeitä ym. leikattavia kuvajuttuja.Sinisessä muovilaatikossa on nauhoja.Lokerosysteemit (tosi hyvät!!) on pyhitetty parhaimmille ja erikoisimmille napeille,paljeteille ja helmille.Karkkilaatikoissa  on ne tavis helmet,rautalangat,siimat,yms. tilpehööri.Leimasimia on muutamassa laatikossa- niitä ei ole montaa mutta vievät yllättävän paljon tilaa. Toi vihreä "muka pöytäliina" on askarteluliina,joka meillä on jatkuvasti pöydällä.Eipähän tarvi olla koko ajan vahtimassa kun pojat piirtää tai muovailee,mitä nyt milloin tekevätkin.

No nyt jos pääsisi könyämään tuonne sängyn pohjalle ja sitten huomenaamuna herää virkeänä ja singahtaa ketterästi gasellin lailla kirmaisten ylös askareisiin :D (yeah right!...) Ötyä!

(ps. Kiitokset Bestikselle ihanasta ystiskortista, pojatkin pitivät omastaan *halitus*)