Väsyttää ihan törkeesti *haukotus* Mitäköhän sitä saisi tänään aikaiseksi- vai saako yhtään mitään.Tarviiko ihan oikeasti saada tehtyä yhtään mitään?! kunhan nyt ruuan noille ipanoille niin eikö se riitä...hittoako sitä pitää ruveta ylisuoriutumaan jos ei yksinkertaisesti huvita/jaksa!

Pari päivää edellisestä on vierähtänyt eikä juuri mitään ole tapahtunut.Toisaalta ihan hyvä näin- tasapaksu elämä ilman suurempia ylläreitä sopii mulle, saapahan itse päättää koska ja miten sitä hötkyilee :)
Torstai lipui ohi ihan normaalisti, perjantaina sentään kävin kontrollilabroissa ja parilla kortisonipiikillä. Polveen se auttoi, kyynärpää on vieläkin kosketusarka (liekö sitten osunut just hermoon).Lääkäri oli nuori nainen, kolmissakymmenissä, mutta todella hyvä. Kiitin ja annoin heti positiivista palautetta siinä hoitajankin kuullessa. Kunpa me tajuttais enempi antaa sitä hyvää palautetta vaan harvoinpa sitä "kehtaa". Perjantai siis meni lähinnä kölliessä kerta polven piti saada rauhoittua.

Viime yönä katsottiin King Kong- tämä uudempi versio. Se oli ihan ok. vaikka lopussa pitikin hiukan itkeä tihrustaa. Musta on tullut ihan nössö näin "vanhemmiten" ; aina vollottamassa jopa jotkut mainoksetkin liikuttaa liiaksi?! Tänään tulee sentään amerikan idols, paitsi kyllä siinäkin on niitä "oih, onnellisia" hetkiä, jolloin on pakko pyyhkiä silmiä...*voihan kettu*

ja taas bling- asiasta ihan puuhun-
Mä liityin joskus muinoin postcrossingiin eli saa kortteja kun lähettää kortteja. Silloisessa fiksuuden puuskassani kirjoitin jo valmiiksi "esittelykirjeen", jonka pohjalta on helppo lähteä muokkaamaan tekstiä kulloisenkin vastaanottajan mukaiseksi. Eihän niihin kortteihin ole pakko mitään sen kummempaa kirjoitella,mutta itse tykkään lukea kortinlähettäjästä,joten siinä syy mun runoilulle. Kirjepaprutkin yritän valita vastaanottajan profiilin mukaan (oiva syy huudella ihania papruja mm. huuto.netistä ;D ). Profiiliin voi kertoilla itsestään ja toivomuksistaan esim. korttien aiheista.  Kaiken pyrin ottamaan huomioon  sikäli jos  ovat  niillä rajoilla. Muutamia todella mielenkiintoisia kortteja olen saanutkin, pitäisikin laittaa ne johkin näkyville...hmm... no,mutta siis se asia,jota tässä alustan on se,että nyt tekis mieli ottaa parit osoitteet kortteja varten, mutta olen pistänyt paprut yms. "postcrossing"-tarpeet johkin "talteen".Ne olisi hyvä löytää ennenkuin hommaa ne osoitteet,sillä muutoin jäävät roikkumaan enkä saa niitä ikuna lähetettyä...Jospa sitä saisi ees ne etsittyä ehkä tulis puhtia tehdä jotain muutakin, vaikka kortteja ?! ;D 

Jaahas ei tässä muu auta kuin hilata tää takamus ylös tuolista ja mennä ettimään ne matskut. Palaillaan
411463.jpg
Leikkauksen jälkeen -4kg... *runsasta tuuletusta pienillä karvaisilla käsillä*