BB, ohjelma,joka on täysin suolesta,mutta jota on pakonomainen tarve katsoa... Liekö se sitten oman paremmuuden pönkittämistä vaiko vain joku sairas mielenhäiriö-se on jokaisen oma valinta.

Meillä on luonnollisesti 24/7.Tää on niitä asioita,joihin jää koukuun välittömästi...Sen kun on kertaalleen hankkinut on se joka vuosi hankittava "ihan vaan varmuuden vuoksi". Aika näyttää tuleeko katsottua ns. koko rahan edestä. Ensimmäisiä vuosia tulikin vahdattua tarkemmin kun lapset olivat pieniä eikä niiden tarvinnut tunkea olohuoneeseen pleikkarilla pelaamaan.Toki muksujen huoneessa on omat telsunsa (pidämme kynsin hampain kiinni keskiluokkaisuudestamme ;D), mutta siellä on myös s**tanan sekaista eikä tavallisen kokoinen aikuinen huoneeseen mahdu ilman rasvaa ja kenkälusikkaa...Voitteko kuvitella minut esim. könöttämässä polvet suussa pikkupallilla nenä kiinni televisiossa legojen ja lelupyssyjen seassa? (Tiedän kyllä,että joku teistä kykenee ajattelemaan minut missä vain miten vain (Mr.V). mutta kysymys olikin tarkoitettu niillä tervemielisille,joita täällä blogissa toivon mukaan käy vierailulla ;D)

Jaahas ja nyt on vissiisti poikettu tarpeeksi kauas varsinaisesta aiheesta,joten palataksemme siihen.

Ensimmäisen bb-illan jälkeen,joka siis meillä oli jo tiistaina,mietin yöpimeinä tunteina kuka on "the henkilö" ,joka nyt ansaitsisi suosikin tittelin. Ei muuta kuin arviot kehiin.

Mikael

Katsoin "asukkaaksi taloon"-ohjelman uusintana tiistaipäivällä ja olin varma,että siinä nähty pipapää näkyy myös talossa-olin oikeassa (herra tietää,se on mun kiroukseni olla aina oikeassa ;D). Ensi vaikutelma oli positiivinen ja vielä on. Tosin pidemmän päälle jätkä voi käydä ärsyttäväksi ja koetaan sama "korkealta ja kovaa"-tiputus ,kuten rokkikukko-Samin kanssa. Mutta ainakin vielä +

Minna

Alkuajatus oli "miksi". Sen jälkeen soimasin itseäni turhan säälin tunteesta... Minna pärjää varmasti siinä missä muutkin, mutta pärjäävätkö muut?Vaikka tyttö itse sanoin ettei tarvitse saati halua mitään erityiskohtelua on se taattu,että sitä juuri hän tulee saamaan. Alkaako se ärsyttää katsojia? Tai kanssapelaajia? Näkihän sen jo esittelykierroksella,että häneen suhtauduttiin ylivarovaisesti ja hoitajamaisesti.Minna tuntuu olevan hitaammin syttyvää sorttia,saa nähdä riittääkö munaskut jatkoon. Toisaalta haluaisin hänet mahdollisimman pitkälle,mutta tapettia en halua.

Janica

Kahden lapsen sirrisilmäinen äitee.Onko hänet otettu taloon vain taustansa vuoksi?Jotta saadaan mahdollisesti jotain sutinaa sänkyyn?Eukko on vähän kiikunkaakun.Tällä katsomisella aika neutraali,mutta itse en toisi niin voimakkaasti lapsia esiin. Mun mielestä nää Kätlin/Kadi-hempukat on "niin nähty"- tosin tämä lähiöprinsessa-nimellä varustettu strippari jää kilometrien päähän Kätlinistä. Itse olisin veikannut ikää olevan paljon enemmän kasvojen perusteella- aika ei ole ollut armollinen tälle tytsille ja kroppaakin on leikelty...

Ben aka Benkku

Olin varma,että tästä saataisiin kiintiöhintti, mutta väitti ettei häneltä koskaan ole kysytty "oleksä homo?"...Toi nallekarhun taloon ja kertoi moneen otteeseen "surkean äititarinansa". Iso miinus siitä!Asian olisi voinut esittää toisellakin tavalla. Lipevä lieromaisuus haisee tänne asti. Ainoa jännitys on kuinka monta pimua tulee pyörittämään. Plussaa vain henkseleistä,joiden avulla sain selitettyä Uholle miten niitä voi pitää ns. koristeena.

Tanja

Ou nou! -Siis- perunasäkkikin olisi -siis- seksikkäämpi siinä kick off-koltussa ja ainakin -siis-se säkki olisi ryhdikkäämpi. -Siis- mitä enemmän kuuntelee sitä enemmän -siis- ärsyttää. 23 vuotias yh-äiti,jonka harrastuksena on dokaaminen?! Kuinka omaperäistä ja yllättävää?! Missä ovat kaikki kukkahatut nyt? Hakekaa lapsi turvaan... Käsittämätöntä kälätystä ja sössöässää- ei hyvä. Saattaa kyllä aiheuttaa väristyksiä muissa asukkaissa ja siten tuoda edes jotain viihdearvoa -siis-.

Salar

Ei v*ttu. Vai häntä ei mikään pysäytä ja menee voittoon heittämällä? Salli mun nauraa. Esittelykierrokseen asti oli ihan neutripakkaus,mutta myöhemmin paljussa paljasti heti sen luonteensa,joka on valitettavan "normaali" jokaiselle Suomen ulkopuolelta tulleelle mieshenkilölle : "käytsä Nainen sanomaan jotain mulle?!" Tulee puheidensa mukaan toimeen kaikkien kanssa ja puhuu asiat suoraan. Tosin nämä pätevät vain yhteen suuntaan eli kaikkien tulee olla samaa mieltä eikä häntä saa kritisoida... Ei hyvä,heti ulos!

Sebastian

Weirdo. Hyvät mahdollisuudet päästä pitkälle sikäli jos osaa käyttää tilaisuudet hyödyksi. Pääsi suosikkilistalla ylöspäin kun kysyttäessä miten seurakunta on ottanut asian (bi-seksuaalisuus) vastasi  "ei kukaan tiiä" Niinpä niin ,nyt ei ainakaan kukaan tiedä ;) Symppiksen oloinen kaveri,mutta miinuspisteitä ropisi pitkästä rukoushetkestä ja aikaisesta nukkumaanmenosta.Plussaa taas sähköiskuista ja niihin reakoinnista :D

Suvi

34 vee,joka elää uutta teini-ikää. Ei vakuuta. Neljän lapsen äiti,joka viljelee pillua ja persettä-puheissa ainakin...Kalskahtaa korvaan ikävästi.Käy bilettämässä 4-5 kertaa viikossa. En sano etteikö äiti-ihmisellä saisi omaa elämää olla,mutta raja se on johonkin vedettävä (tasapuolisuuden vuoksi on sanottava etten hyväksyisi isäihmisenkään jatkuvaa partyilua). Eukko sanoo mitä sylki suuhun tuo ja siten antaa itsestään varsin epämairittelevan kuvan. Voi kyllä saada aikaan meheviä sanasotia (vrt. Salar). Pidetään talossa vielä joku aika ja katsotaan.Ei ainesta voittajaksi kuitenkaan.

Oscar

Toinen "asukkaaksi taloon"-tyypeistä,jonka sanoin astelevan taloon... Pieni mies,jolla on sanottavaa. Ei uskoisi "jeppeilevän" pornoleffoissa. Osaa myös perustellen puhua soinimaisella rauhallisuudella. Mielenkiintoinen tyyppi loppujen lopuksi vaikka ensin ajattelin,että tuli taloon vain "yhdyntöjensä" vuoksi. Pari ++

Tia

Tyttö,joka pelastaisi koiranpennun vauvan sijasta palavasta talosta. Tekisi mieli päästä kysymään miten käyttäytyisi esim. autiolla saarella,jossa olisi vauvan ja koiranpennun kanssa- kumman söisi pakon edessä? Sai aikaan nokkapokkaa arvostelemalla nuoria äitejä- särähti tosin omaankin korvaan,mutta nautittavaa silti. Pohjimmiltaan reppana, jonka on ollut pakko kovettaa itsensä. Fanittaa Halla-Ahoa,joten pakko olla jotain hyvää ;) Iän karttuessa saattaa vielä järkiintyä.Ei aivan heti pois.

Stefan

Iso mies, iso sydän. Puheesta on aika ajoin vaikea saada selvää,mutta leppoisa ukko. Suurta suosiota nauttii jo nyt kansan keskuudessa- liekö Markon jalanjäljillä? Silti vielä neutraali tapaus: ok-tyyppi,mutta löytyykö annettavaa pidemmän päälle?

Annika

Kikatuskäkätys nähtiin myös asukas-ohjemassa monen muun ohella. Aluksi tuntui olevan se kaikista selväpäisin tytsi,mutta "naamaan tequilaa naamaan"-hoilotus veti maton alta. Ihan kuin olisivat kaveripiirissä yhdessä suunnitelleet tämän lurituksen,josta "tehdään hitti bb-talossa hihiihii". Kuuluu toistaiseksi neutraalikastiin-pahempiakin löytyy,joten sen varjolla pääsee parit viikot eteenpäin.

Tamer

Matkaopas,jolla on jo "vankka fanipohja" , siksi ei sovi taloon mun mielestä niin kuin eivät sopineet viime kaudella Niko,Nino,Henna ja Marianna. Tamer on niitä ulkomaalaisia,joita Suomeen tulisi ottaa. On opiskellut kieltä eikä järkeäkään puutu- mitä nyt pillereitä on yrittänyt tänne salakuljettaa...Mies puhuu kuin animaation hahmo ja näyttää ikäistään puolet vanhemmalta. Uskoisin,että menettää hermot jossain vaiheessa. Sitä odotellessa.

Terhi

Elämä on parasta huumetta...vai? Lävärit,tatskat,kielen halkaisu ja silikooniarpitatskamikälie- kaikki menee ja on ollut harkinnassa,mutta tissit kokonaan pois-en ymmärrä...Ei kait ole tarviskaan. Tytöllä on sellanen tukka , josta olen alkusyksyn ukolle puhunut,että sellasen tahdon. Nyt kun se on "tv:stä tuttu" en laita.Miksi Terhi ei maininnut lapsestaan profiilissaan, perheeseen kuuluu sitä sun tätä,mutta lapsesta ei mainintaa... Ulkokuoren räväkkyydestä huolimatta toistaiseksi ei mitään annettavaa.

Yleisesti ottaen olen tyytyväinen tämän kertaisiin asukasvalintoihin, sillä langanlaihat pakkelinaamat ovat vaihtuneet niihin enempi aitoihin naiskuviin.Löytyy selluliittiä ja rehevämpiä vatsoja, iso plussa siitä!! Kuitenkin suuri "lapsellisuus" aiheuttaa mulle ainakin liikaa ällöväristyksiä-ehkä sitä itsekin "lapsellisena" katsoo asiaa liikaa lasten näkökulmasta-sen kun unohtaa niin ehkä se siitä...