Niin, meidän kastamattomat äpärät eivät kuulu kirkkoon kuten en minäkään. Molemmat käyvät silti uskonnontunneilla.

Tänään Uho oli saanut ussasta läksyksi mm. tehtävän "Mikä on maailman paras ja turvallisin paikka?"

Noin äkkiseltään sitä luulis vastauksen olevan päivänselvä; oma sänky, oma huone tai oma koti.

Pojan vastaus oli "Lahti,kerta siellä on Pelicans´it" (=jääkiekkojoukkue)

Olen otettu tästäkin kohteliaisuudesta...

Reumalääkäri-Riitta soitti tänään sovitusti viimeisimmistä labrakokeista.Tulehdusta piisaa,mutta pääsääntöisesti kaikki on niin kuin aina ennenkin.Humiraa olen nyt pistänyt vain joka toinen viikko ja se ei tepsi.Panacodia menee enemmän kuin laki sallii.Sain luvan pistää taas joka viikko,jos se ei kipuihin auta niin siirryn fentanyylilaastareihin. Hmmm...Niitä on tullut kokeiltua silloin onnettomuuden jälkeen. Aika kovaa kamaa-nyt tosin olisi annostus paljon alhaisempi. Vieroitusoireet olivat... noh, niitä oli tarpeeksi. Toinen puoli haluaa lappuja,toinen ei. Toisaalta olisi kiva taas voida tehdäkin jotain muutakin kuin kitistä ja möllöttää.

Parveke on puolityhjä. Hyllykön haen joku päivä,että saadaan noi kurkut ja muut kasvikset ulkosalle.Jotain pientä säätöä vielä huushollissa ja kohta päästään kesälomalle,muksuilla on enää 6 koulupäivää ja 3.6 on kevätjuhla.

Ensi viikolla tarvii vielä mennä keskustelemaan koululla pidettävään paneeliin koskien koulussa tehtäviä säästötoimia, sain juuri pyynnön toimia sihteerinä.Sen jälkeen ei vissiin pitäisi olla enempää edustustehtäviä ja hyvä niin. Ensi syksynä sitten jatketaan sikäli jos jatkoa edes seuraa...

Ääh...Yläkerran eukko taas määkii "naisnäkökulmaa" kantavalla nasaalillaan.Helvetin ärsyttävää.Kello on jo puoli yksi yöllä. Se on kans ihan outo tapaus. Kun siihen törmää tuossa pihalla tai rappiksessa niin ensivaikutelma on hiljainen ujonpuoleinen hissukka. Mutta ans varjele kun se saa vähän viinaksia niin ääni nousee ihan uusiin sfääreihin-valitettavasti. Ja mikä hiton aika nyt on ees ryypätä?! Tiistai-iltana? Voi kilin pylly sentään ja meillä on herätys aamulla klo 6.30. Ei pentele,pakko vääntää ittensä sänkyyn. Ötyä.