Taimipäivityksen aika (voi nääsnääsnääsnääs... *päivittelyä* törkeän huono vitsi,mutta pistimpä kuitenkin)

Tämä kuva on otettu 4.4.11. Etualalla on palsamit, takana chilit.

Istutuspuuhissa 8.4.11. Kädessä naga morichia, lehden päällä turveruukussa ruukkutomaatit.Muut pöydällä olevat nagaa tai balck hungarian-chilejä

Blackeillä on tumman lilan varsi ja suipommat lehdet kuin nagoilla.Ne ovat myös meillä pidempiä ja hontelompia kuin nagat.Tomskut siis keskellä turveruukussa.

Kasvivaloa piti säätää eli nostaa ylemmäs.Laitoimme siis vhs-kasetteja tarpeeksi alle.Pienet juuri itäneet chili-laatikot ovat korotusten päällä päästäkseen lähemmäs valoa. Vasemmassa alalaidassa peltiruukuissa on huutiksesta ostamani kallan mukulat.Pitäisi tulla punaista tai keltaista kukkaa. Tuuletin on välillä päällä,jotta taimet vahvistuisi.Yöksi valot sammutetaan.

Kyllähän sitä joku muukin kasvaa nimittäin Uhon tukka.Tässä viime lauantaina saunan jälkeen.Harjasin ja laitoin naamalla riehuneet kutrit kiinni kun pojat  (ruttupeppu ja huiskutuisku,jostain syystä pojat eivät lainkaan tykkää kun käytän epämääräisiä lempinimiä kavereiden läsnäollessa ;D Mutta vartokaas jahka tuovat tyttöystäviään kylään...*hähhähäh*) leikkivät legoilla keittiössä.

Tuo fleda on justiinsa samanlainen kuin itelläni oli samoihin aikoihin :)