Sairaalassa tuli käytyä ja kirpparilla kotimatkalla. Eilen illalla Uholla oli joku "juttu" menossa mm. vaatteiden kanssa.Että sillä ei kuulemma ole yhtään siistejä kuteita niinkun esim. Veetillä (Nimi muutettu). Kaverilla kun on pelkästään mageita merkkivaatteita. Ja onhan sillä kyllä mä tiiän,mutta toisaalta heillä on molemmat vanhemmat töissä-koko ajan. Vanhemmat kyllä huolehtivat jälkikasvustaan,mutta se yhdessä oleminen kutistuu viikonloppuihin ja arkisin muutamaan tuntiin. Yritin selittää,että Uholla on molemmat vanhemmat läsnä ja myös tekevät/leikkivät hänen kanssaan joka päivä ja normisti jopa tuntien ajan!

No tää vaate-episodi kesti puoleen yöhön ennen kuin muksu suostui rauhoittumaan ja nukahti. Eikä siinä auttanut vaikka kuinka sanoin hankkivani "siistejä kuteita"- ne kun eivät todennäköisesti olisi samanlaisia kuin Veetillä... Uhon joka päiväiset kouluvaatteet ovat "samanlaisia kuin muilla" eikä se taas ole hyvä juttu. Tosin pojalle ei myöskään kelpaa kun kerroin hankkivani vaikka goottikuteet hänen sitä halutessa -"Mut ne on ihan hirveitä.Mä en tod. käytä mitään kravattia tai jotain" Ok. Mitäpä minä siihen sitten...Kävin huutiksen tarjonnan pikaisesti läpi löytämättä mitään -siistiä-. 

Tänään kirpparilta löysin tuplahihapaidan -onneksi vihreän,joka on pojan lemppariväri.Paidan kauluksen ympärille on painettu korvakuulokkeet muka roikkumassa niskan ympäri.Se kelpas. Samoin kelpasi Puman valkoinen urheilu t-paita,jonka kyljessä oli kuin puuman kynnen raapaisuista jääneet viillot. Löysin myös mustat kevyet housut,jotka saa capreiksi.niitä mietitään vielä, sillä ne näytti "oudon isoilta" (olivat 146cm). Housuista käytiin eilen se suurin taistelu ja vääntö. Poika kun ei suostu käyttämään farkkuja,sillä niiden kanssa täytyisi pitää vyötä ja vyöt ei ole mukavia!

Taistolle löysin ihan mahtavan upean punaisen teepparin,jossa on palomiehen vermeet painettuna eteen ja takana happisäiliö.Hihassa on uudenmaan pelastuslaitoksen "hihamerkki".

Itselleni löysin ison pussin helmiä ja pienen metallisangon.

Tässä iltasella Taistolla oli taas roolileikit kovasti in. Piti pukeutua ties miksi,mutta harmitus nosti päätään kun mitään oikeanlaista asua ei ollutkaan kaapissa. Olen luvannut tehdä/hommata hänelle jonkun rooliasun,mutta asia on jäänyt pojan päättämättömyyden vuoksi. Ja osin siksi,koska kaikissa katsotuissa puvuissa on ollut myös pyssy rekvisiittana ja koska äiti ei ole voinut tuota pyssyä tarjota niin ei pukukaan ole kelvannut...

Istuin keittiössä lukemassa käsityölehtiä kun Taisto pyyhälsi paikalle kitisemään,että tarvii nyt batman puvun ja bat ´arangin. "Mikäs se semmonen sitten on?" Ihmettelin. Taisto rupes selittämään ja lopuksi sanoi,että "Sähän voit sen tehdä. Kato teet ensin sen mallin ja sitten päällystät sen massalla ja sitten annat kuivua kivikovaksi ja sit lopuksi maalaat ja näin olet tehnyt minulle bat´arangin!" Hienoa huomata,että jotain on jäänyt sinne takaraivoon kun äitee on häärännyt ;D