Täällä ollaan tohotettu pää kolmantena jalkana,joten kaikenlainen turhuus-kuten äidin oma aika- on jäänyt reippaasti taka-alalle. Meillä on käynyt mm. vatsapöpöpeikko ja oksupeikko kylässä...Onneksi myös ihan oikeita ihmisiäkin on kämpässä käynyt,joten ihan koko aikaa ei ole ollut tarvis pingottaa.Melkein pari vuotta ehti vierähtää ennen kuin päästiin turinoimaan kunnolla kasvokkain Uhon kummien kanssa.Oli kiva huomata,että jutut olivat kaikesta välimatkasta huolimatta säilyneet samalla tasolla- siis ala-arvoisina ;D Meininki jatkui siitä mihkä viimeksi jäätiin. Heidän rinsessansa on kasvanut jo kolmivuotiaaksi hössöttäjäksi ja alku-ujouden jälkeen tytsi piti jöötä kuin mikäkin matami :D Aivan mahtava pikku akka!

Mä pääsin vihdoinkin tapaamaan ihotautilääkäriä ja sainkin muutamat reseptit rasvoille ja määräyksen valohoitoon.Tänään oli toinen kerta siinä mikrossa. Salaa toivon,että se vähän edes ruskettaisi muun hoitamisen ohella...

Reumalääkärin pakeillakin kävin.Samoilla medisiineillä jatketaan vaikkei vielä mitään näkyviä tuloksia olekaan.Kait ne pikkuhiljaa rupee vörkkimään...tai sitten ei...todennäköisesti ei.

Viimisiä vanhempainyhdistyksen häppeninkejä viedään kun eilen oli koulussa vappunaamiaisdisco. Olin luvannut vetää kolme pientä ja nopsaa kilpailua.Kaikki olikin valmista,mutta sitten siellä oli apuna yksi kutosluokkalainen "joka paikan höylä" (enkä tarkoita sitä makaavaa höylää! Huom.Mr.V.), jonka oli pakko päteä ihan joka asiassa *huokaus*. Kuin mä en sit jaksa sellasia?En edes lapsissa. Se tytsi välttämättä halusi juontaa ne kaikki kilpailut ja ihan vituikshan se meni. Ei se edes tiennyt,että mitä olin niissä kilpailuissa hakenut,mutta veti ihan hatusta koko homman.Mua harmitti ihan sikana ja Uhoa myös,kun olin tytölle sanonut, että Uho pitää ottaa mukaan yhteen kilpailuun ja sit se meni ihan reisille.Uhoa ketutti niin,että tuli sauhut korvista...Niin kyll mullakin,mut eihän sitä nyt vanhempainyhdistyksen äiti voi tuollaisessa tilaisuudessa näyttää. No,sen jälkeen yritin laskea kymmeneen ja rauhoittua,mutta sitten huomattiin,että osa pojista sotkivat paikkoja tahalleen eli muussasivat mm. munkkeja lattiaan ja levittivät popcornipussit ympäriinsä (mä olin siis ne popparit tehnyt päivällä-hikonnut hellan ääressä vajaat kolme tuntia...). Silloin rupes ne sarvet kasvaan enkä enää voinut mitään.Kävin sanomassa niinkiltisti kuin pystyin jätkille,että siivoavat omat sotkunsa. Muksut kattoi mua kuin halpaa makkaraa (vaikka olenkin kallista kinkkua) ihan ällistyneinä siitä kuinka joku vieras kehtaa tulla sanomaan jotain niille ja vieläpä käskeä siivoamaan?! "Kert ei äiti koskaan käske..." Pj. huomas,että mulla rupes keittään ne mukulat ja pyysi varapj:aa kuuluttamaan sotkusta- eihän sillä mitään vaikutusta ollut,mutta nykyään on kuulemma tukistaminen kasvatustarkoituksessakin kielletty (ihan vitun jees...not) niin enhän mä voinut kuin vaan hymyillä väkinäisesti ja lähteä muualle.

Mä niin vannosin etten koskaan enää järkkää koululla yhtään mitään.Ei ne kuspäät mitään tartte paitsi selkäänsä. Että saas nähdä sitten ensi syksynä mikä meininki on...Nyt ainakin harmittaa ihan törkeesti tuollainen käytös.

No,mutta mennääs siihen mainostettuun kuvapläjäykseen- chileistä tietysti ;D

Alla olevat kuvat on otettu 14.4 .Sinisessä lasissa edelleen juurtumassa huutiksesta huudettu kiinanruusu.

Nämäkin kallan mukulat on huutiskamaa-pitäisi tulla keltaisia tai punaisia.

Näissä itää parvekekurkut. Tulivat ihan kahdessa päivässä.

Sitten kuvia 20.4. Ekaksi yleiskuvaa kaikista. Juorun pistokkaat tulivat huutiksesta ja istutin ne tuohon valkoiseen purkkiin.Etualalla vedessä niin ikään huutiksesta karjutut lähes valkoiset kultaköynnöksen pistokkaat.Kiinanruusu edelleen vesilasissa...Toinen kalloista on venähtänyt ja kurkoittelee kohti kasvilamppua.Takana pitkiä black Hungarian chilejä,edessä matalia Nagoja.

Blackit alkavat nuputtaa :)

Tällänen tilanne oli sitten 22.4

Sitten 23.4. Kasvatukset lisääntyivät Taiston pääsiäisruoholla ja huutiksen kautta tulleella hopeaköynnöksellä+ Marble Queen-kultaköynnöksellä- molemmat kasvit siis pistokkaina.

26.4 tilanne oli tälläinen.Kallat ovat jo pitkiä- ne kasvavat ihan silmissä.

Blackien nuput ovat saaneet jo väriä.

Röpölehtiset vasemmassa reunassa keskellä ovat tomaatteja, samoin tuo onneton rääpäle pinkissä kupissa. Matalat isolehtiset kasvit ovat nagoja.

Tästä kuvasta näkee kuinka isoja osa lehdistä nagoilla on, kuvassa on mun käsi. Reunassa keltaisessa purkissa vihdoinkin istutettu kiinanruusu ;)

Takana blackit,edessä nagat

Kurkut ja palsamit olin siirtänyt jo aikaa sitten ikkunalaudalle-siitä syystä jääneet monesti kuvaamatta.Palsamit ovat ruukuissa, kurkut odottavat maitotölkeissä pääsyä kunnon suuriin ruukkuihin ja partsille.Kattokaas kuinka ne kuikuilevat sinne jo ;D

 

Tämmöttinen pläjäys. Nyt katteleen jotain sapuskaa ja naatiskeleen omasta rauhasta. Taisto torkkuu meijän sängyssä,valitteli äsken pahaa oloa...Very nice...Mut toisaalta,sillä voi olla muuten vaan rasitusta kun on tänään ollut koko päivän juoksussa.Aamulla lähti kouluun klo 8.40 ja sen jälkeen vain vajaan tunnin ollut kotona siihen asti kun tuli klo 18.40- onko se sitten ihme jos vähän rasittuu?!