Vaikka otsikosta voisi jotain vihjailuja muka lukea rivien välistä niin sitä se ei merkkaa.

Mä vaan kävin kampaajalla viime perjantaina. Istuin siellä kolme tuntia eli koko rahan edestä tuli nautittua :) Tosin ei se koko aikaa niiiiiin kivaa ollut sillä väriaine kutitti muutenkin kärsinyttä päänahkaa.Kampaaja kyllä kertoi,että väriaineet käyvät psori-iholle ja ovat vieläpä hyväksi kun kuivattavat nahkaa... Niin tai näin,kutitti se silti silloin tällöin kovastikin.

Kampaajalla kävin viimeksi viime syksynä kun huomasin lähiputiikin ikkunassa ilmoituksen opiskelijatöiden alennuksista.

Nyt oli sama juttu(ja sama opiskelija) eli kiirehdin tilaamaan ajan mulle ja Uholle. Jätkä kylläkin kieltäytyi ensin menemästä,sillä kun on toi tukan kasvatusprosessi menossa...Aikamoinen heviletti jo onkin ja varsinkin kun on meiltä vanhemmilta saanut luonnonkiharat perinnöksi on hiusten harjaus ja siistinä pitäminen todellista tuskaa.Kuten isällään Uhollakin menee tukka korkkiruuveille ,mulla on pikemminkin sellasta papiljonttikiharaa-nykyään lääkkeiden ja runsaan värjäyksen ynnä muun hiusten raiskausten jäljiltä tukka on pikemminkin tuhruista hamppua.

Poitsulta otettiin vain pari senttiä pois latvoista,ne surkeimmat kaksihaaraiset,että harjaaminen olisi helpompaa. *heh* siinä kun poika istui selkä huoneeseen päin kaapu päällä, niin toinen omistajista (molemmat +-50v. naisia) tuli kysymään multa,että onko tuo mun tytär kun hän oli luullut,että varasin pojalle aikaa.Vastasin,että kyllä mä sen 10 vuotta sitten poikana synnytin ja viimeksi kun se suihkusta tuli oli vielä silloin poikien ulkoiset tunnusmerkit...Vähänkö oli täti nolona ja takelteli,että anteeksi kun ei huomannut kun katsoi vaan tukan pituutta ;)

Tilatessa aikoja en tiennyt mitä haluaisin vaan sanoin,että opiskelija voi sitten ite katsoa ja päättää.Mielessä oli kyllä jotain vähän erilaisempaa,ehkä jopa uutta väriä. Tyttö meinas raitoja,mutta halusinkin etutukan ja ohimoilta eli kasvoja reunustavat hiukset punaisiksi. Siinäpä vasta hommaa olikin kun yritettiin saada mustasta tukasta kirkkaan punaista.Hyvin pitkän vaikutusajan jälkeen tulos oli onnistunut :) Pituuttakin lähti roimasti ja nyt hiukset saa nippanappa ponnarille.Mä olen tosi tyytyväinen!

Huomenna onkin sitten vuorossa uutta kuvaa iholle ;D Ei mitään erikoista vaan semmonen helmiketju tuohon oikeaan käteen ranteen yläpuolelle. Olisin halunnut ihan ranteeseen,mutta täytyy ottaa huomioon kortisonipiikkien pistospaikat ;D Mitään kunnon tieteellistä tutkimusta aiheesta ei ole,mutta useat lääkärit varovat pistämästä tatuoinnin päältä eli myös ne joskus trendikkäät alaselkätatskatkin hankaloittavat mm. epiduraalin pistämistä.

Yllämainitut ovat sitä uutta.Vanhaa taas nää s**tanan säryt. Vasen ranne on ihan pampulana samoin molemmat peukalorystyset,myös vasemman pikkusormen rystynen on muhkeassa kunnossa. Kaiken lisäksi mä kukin kuin kesäinen niitty, psori on ihan karannut ja tekee täplää ja suurempaa laikkua joka puolelle.Kutisee ja kirvelee jokseenkin tasapuolisesti.

Muutamia viikkoja sitten oltiin käymässä sairaalassa.Ukko-kulta toimi taas työntöjuhtana, mutta kun vastassa oli puoli metrinen kinos, joka näppärästi plokkasi suojatien niin mun oli tarvis nousta tuolista ja mähkiä sen kinoksen yli.Taitoin siis jalkatuet ylös ja siirsin ne tulin syrjään.Nousin "rivakkaasti" ja otin askeleen eteenpäin.Samassa iskin oikean sääreni ikävästi alas repsahtaneeseen jalkatukeen.Se kipu veti vertoja sille pyöräonnettomuudelle! Niin pirusti otti kipeetä etten ees kyennyt kiroomaan...Jumalaton mustelmahan siihen tuli ja se oli pitkään kipee,vasta nyt viikonloppuna olen kyennyt nukkumaan oikealla kyljellä.Nyt myös huomasin,että se on tehnyt samanlaisen sisäisen paukaman sääreen kuin vuosia sitten sain Taiston potkaistessa vasempaan sääreen. Ja siinä pahkuran päällä on löllö kohta eli siellä nahan alla on jotain vanhaa verta ja kait mätää. Ukko kielsi jyrkästi koskemasta siihen, muisti pentele sen viime kerran kun läksin ite jalkaani operoimaan.Silloin sain kyllä puhdistettua kaiken mähnän pois ja tilalle muodostui kunnon kuoppa,jonka parantuminen kesti älyn kauan.Että se kesä meni sitten siinä kun piti häärää ja huoltaa säären kuoppaa.Nykyään siinä on "hieno" arpi... Mun on kait tarvis soittaa reumahoitajalle,että saisin piikkiä handuihin ja samalla voisin konsultoida tohtoria tuon pahkuran puhdistamisesta.Psoriahan en saa millään kuriin vaikka tekisin mitä (yritetty on...)

Mun piti vielä kertoa siitä laivareissusta ja nyt lisään listaa viime sunnuntain laskiaisriehan.Kun mä vaan jaksaisin tyhjää kameran...(ihme laiska vammis)