Uho huomasi maanantaina vasemman reiden sisäsyrjässä pienen näpyn,joka oli yösellä mennyt rikki ja saanut pintaansa ruven.Asia unohtui kunnes keskiviikkona poika tuli näyttämään kinttuaan.Pikkuisesta näpystä oli tullut isompi märkäisen näköinen läntti...Ei kiva. Mieleen tuli heti märkärupi. Mies katsoi koneelta oireita ja kuvia- ehkä on ehkä ei ole. Sovittiin, että poika menee heti torstaina koulun terkalle näyttämään reittään. Meni ja sain soiton terkalta, että ei se näytä märkäruvelta, mutta seurata pitää. Ok, vähän silti arvelutti. Eilen huomattiin, että tulehtunut punainen rengas oli levinnyt läntin ympärillä ja kaiken lisäksi hoksasin jätkän oikean olan alla samankaltaisen piskuisen märkäisen näpyn...

Tänään käytiin kauppakierroksella vanhempieni kanssa. Äiti vaati, että mennään yksityiselle näppyjä näyttämään. Siinä meni vajaa vartti ja laskua nippasen vajaa 60e (onneksi meni äitimummin kukkarosta). Tohtorisetä vilkaisi reittä kerran ja sanoi, että tuo on ihan tyypillinen märkärupi ja tarvitsee antibioottikuurin, koska on jo levinnyt... Hyvä minä...

Pistän ensi viikolla viestin Uhon opettajalle, että muksulla on märkärupi sikäli jos se alkaa leviämään luokassa- olivat kuitenkin tiistaina sisäliikunnassa :( Soitan myös kouluterveydenhoitajalle ja kerron, että kyllä se märkärupea oli, että tietää sitten seuraavalla kerralla ottaa verrokiksi.

Käytiin tietysti heti apteekissa pojan lääkkeet. Lääkäriaseman viekussa on kaupungin toinen apteekki, jossa me ei olla käyty kerta ko.apteekkiin on muutamia kilometrejä matkaa. Tarkoitus oli tänään käydä myös omassa lähiapteekissa niitä penteleen ruiskuja hakemassa... mutta nyt kun kerran oltiin jo toisessa putiikissa kysäisin ohimennen "ei teillä satu olemaan ihan tavallisia yhden millin ruiskuja kun mä tarttisin kun pistän Trexania" "joo, on meillä, montakos sä tarviit?" "no,öö,  jos vaika alkuunsa kymmenen nii ei tartte heti tulla hakee lisää""jep, mä haen".

Siis täh?! Ei minkäänlaista kuulustelua, vaikka oltiinkin ihan vieraita asiakkaita?! Pitäiskö tästä ny reklamoida johonkin kun eivät tuon taivaallista välitä asiakkaistaan vaan myyvät tuosta noin vain ruiskuja...Mähän voin olla vaikka mikä narkki!!

(tähän tulee kuvaa niistä märkäruvista,että jos joku joskus tarttee vähän osviittaa millasesta jutusta on kyse)

Olkapään alla oli eilen aivan mitätön pieni punertava, mutta märän näköinen täplä, n. 3mm halkaisijaltaan. Tänään täplä on levinnyt ja halkaisija on jo 1+cm.  Alla oleva kuva otettu salamalla, seuraava ilman salamaa.

Reisikuvat otettu ilman salamaa. Musta "juttu" on pitkiksistä kiinni jäänyttä nukkaa...

Eilen mitattiin läntin koko tulehdusrenkaineen, se oli 2,2x 3,5cm. Lääkityksenä nyt Kefexin-antibioottiliuos 7ml 2xpäivässä 10 päivän ajan. Pari päivää pitää välttää kosketusta eli jätkien painit jäävät nyt väliin. Aikuisiin tarttuu vain harvoin. *huh*

 Kierken käynnillä sain mukavasti tavaraa.

Taistolle otin tuon Batman/jokeri-jutun, itelleni JarJar-Binksin (se on ihq ;D) sekä mikki hiiri-kipsivalumuotin. Ihana ruusuinen sokerikuppi oli ihan pakko ottaa (äiti yllytti, kun pyörittelin sitä kädessäni ja harkitsin). Musta pieni rei´itin oli myös must-ostos- vaikka se toimii niin se tuli hankituksi koristeeksi. Uho nappasi kirjapuolelta Karvisen ja jonkun aikakausilehden julkaiseman 1000 kysymystä-opuksen- siitä sitä tulee taas turhaa nippelitietoa... Lisäksi löysin kaksi todella hyväkuntoista vaavinvaatetta tulevalle paaperolle (Bestiksen paaperolle,ei minun)