No niin,märkärupi alkaa olla voitettu. Antibioottikuuria on vielä jäljellä tiistaihin asti. Mitäs sitä seuraavaksi keksis...

Meillä on ollut tapana ottaa muksuille saunaan mehujäät ja limpparia. Tosi hyvä mehujääpakkaus on Lidl´n rakettimehujää. Ainoa miinuspuoli (sillä täytyyhän supisuomalaisen nyt jotain valittamista aina keksiä) näissä jädeissä on se tahmainen pinta. Kuoret jäävät aina tiukkaan kiinni pintaan ja rikkoutuu vähintään pariin kolmeen osaan. Fiksuna keksin laittaa jäden kuuman veden alle ennen kuoren poistamista, samalla myös pinta pehmenee juuri sen verran,että jädeä on kiva syödä ilman,että siihen tarttuu kiinni.

Arvatkaas olenko kertonut pojille,että "kattokaas,näin kantsii tehdä". Arvatkaas tekeekö kumpikaan pojista niin?... Niinpä

Toissapäivänä istuin Uhon huoneen koneella kun poitsu tuli kieli kirjaimellisesti pitkällään mehujään kanssa paikalle. Hänellä oli kieli jäänyt kiinni jäätelöön. Ohjasin naureskelevan pojan keittiöön lotraamaan lämpimän veden kanssa.

Eilen Taisto otti jälkkäriksi mehujään. Muksu tuli viekkuun itkien paniikinpoikasessa.Hänellä oli jäänyt molemmat huulet kiinni.*huokaus* Sillä lailla. Keittiöön ja sama vesirituaali taas käyntiin. Tällä kertaa olikin napannut aika lahjakkaasti ja verta tuli luonnollisesti paljon (tai siltä se aina näyttää).Poika sai hepulin...Mua nauratti ihan sikana.

Arvatkaas oppiko pojat jotain, mitäs luulette- villi veikkaus ja pitkä veto pystyyn...