Esikoisen täyden kympin syndet olivat eilen. Sain jopa väsättyä kutsutkin! Tällä kertaa jätkä kutsui vain kuusi vierasta,kaikki parhaimmat kaverit. Minä hykertelin tyytyväisenä :)
Olin miettinyt kokeilevani  sokerimassaa kakun koristelussa,mutta sitäpä (ei tietenkään) ei lähicittarista löytynyt,joten oli tyytyminen taviskermakakkuun. Valittiin pojan kanssa yhdessä viime viikolla valmis kakkukuva huuto.netistä. Vähän jänskätti kuinka homma toimii,mutta kun on tällänen luonnonlahjakkuus kaikessa mihin ryhtyy niin hyvinhän meni ;)
Kakusta ei tullut lähimainkaan sellanen mitä olin alunperin ajatellut,mutta tarpeeksi hyvältä se näytti ja tällä kertaa se jopa maistui vieraille loistavasti! On se kumma juttu,viime kerralla ei makea maistunut lainkaan ja nyt oltiinkin panostettu
suolaisempiin herkkuihin.No nyt kävikin niin,että kakkua meni yli odotusten,mutta kaikki muu jäi lähes koskemattomaksi...Vaan eipä tuo haittaa,koska syötävät kelpaavat meillekin :D (miehelle ja muksuille siis)

Sipsit ja naksut eivät mahtuneet pöydälle.

Sai olla jätkä tarkkana ettei fleda palanut...

Isäntä oli hommannut pojalle pyörivän diskopallon kattoon.Se vaihtaa värejä ja ylhäällä on erivärisiä ledejä,jotka saavat aikaan väritäpliä ympäri huonetta.On aika psykedeelistä tuijottaa pimeässä huoneessa seinillä ympäripyöriviä valopilkkuja... Muksut tykkäsivät hurjasti ja vetivät ilmeisesti kunnon diskoa siellä- ainakin musan volyymistä ja kauheasta töminästä päätellen.

Salamalla otettu pimeästä huoneesta eli eipä tässä näy juuri mitään niistä välotäplistä...


Sen jälkeen "joku näki jotain jossain" ja porukka juoksi hullunlailla keittiön ja Uhon huoneen väliä (siinä on siis suora linja). Mieletön metakka ja häröily. Välillä vaihtoivat porukkaa, joka meni "kummitushuoneeseen" ja taas kauheasti huutaen pois. Ottivat kännyköillään aavevideoita ja niitä vertailivat keittiön lattialla.


Joku selitti,että se on Michael Jacksonin haamu kun oli tullut heitä kiusaamaan (koska kuuntelivat hänen musiikkiaan). Kutsuin Uhon olkkariin (pääsy kielletty juhlien aikana lapsilta) ja kerroin hänelle,että ei se ole MJ:n haamu vaan tässä ennen asunneen sähkömiehen haamu.Tuo mies oli ollut laittamassa kattolamppua paikoilleen,kun yht´äkkiä sähköt olivat menneet päälle ja mies oli kärventynyt niille sijoilleen...Tarina sai aikaan jonkin verran levottomuutta ;) Pyysin Ukkoa laittamaan vielä jotain kauhuääniä netistä tehostamaan kertomusta ja hän löysikin jonkun zombivideon youtubesta. Naps vaan ja monta pientä pojan päätä oli olkkarin verhojen välissä kuikuilemassa *hehheh*
Kaksi tuntia meni kuin siivillä ja aloin laittamaan muksuja matkaan.


Tänään ei sitten ollakaan tehty yhtään mitään. Väänsin itseni väkisin pystyyn yhden maissa,koska yhden poikien kaverin oli määrä tulla nauttimaan vielä rääppiäisistä. Kakkukuvaohjeessa sanottin nimittäin kakku tulee syödä 24:ssä tunnissa.
Mulla on oikea lonkka ja polvi täynnä nestettä,ranteet ei vörki ja sormet ovat kuin puusta. Popsin koko yön panacodia, joka ei auta enää.Tuplasin kortisooniannoksen täksi päiväksi. Onneksi 25.päivä on jo kohta :) Ruokahaluttomuus on kestänyt nyt sen kuukauden ja tämän päivän punnitus näytti -10 kiloa. Hieno homma, mutta väärä tapa. Eilen sentään meni pari kourallista poppareita *tuuletusta*.
Pojat ovat nyt ulkona ja mä ryypiskelen vettä lasista,jossa lukee "Health"...just joo...

Kuvia tulee tähän samaiseen tekstiin,jahka saadaan kortinlukija paikoilleen.