Mun oli tänään taas käytävä sairaalassa-tällä kertaa oli toimintaterapeutin tapaaminen. Just sopivasti olikin lunta ennustettu ja sitähän riitti ihan se 10+ senttiä.

Mies oli sitä mieltä,että hän lähtee lykkimään mua tuolissa perille. Vähänkö hävetti kun meikäläinen istua tönöttää ja mies-parka saa puskea eteenpäin lumisateessa- sit kun sillä on vielä toi kauhea yskä... Mieletöntä rykimistä ja puolioksentamista- ihankö se tekis kuolemaa. Mutta säästettiin siinä vajaa 20e kun ei taksilla menty.

Perillä oltiin just sopivasti ja pääsin heti sisään.Siinä kun oli jo puoli tuntia juteltu niin huomasin lattian melkein lainehtivan, oli tullut vähän lunta sisään tuolin pyöristä :D Tapaaminen oli varsin hedelmällinen, sain heti mukaan kokeiltavaksi rannetuet ja vessan seinään asennettavan tukikahvan (ei tartte enää peöjätä,että koska lavuaari antaa periksi kun otan siitä tukea). Lisäksi tilaukseen laitettiin säädettävä suihkutuoli ja keittiöön aputarvikkeita. Mä en edes ollut tietoinen mitä kaikkea tarvitsenkaan ;D Vaikeaahan sitä on mitään tarvita kun ei tiiä olemassa olevista vaihtoehdoista ja apuvälineistä. Mm. hellan nupit ovat mulle hankalat ja jäykät,mutta niihinkin on apuvälineensä... Samoin saan setin paksua vaahtomuoviputkea,josta voi leikellä paloja esim. kynän tai hammasharjan ympärille niin,että on helpompi näillä korppukourilla tarttua. Sen putken sisällä on eri suuruinen reikä,joka siis mahdollistaa sopivan kappaleen laiton mm. kynään tai paistinlastaan. Itse aloinkin heti kehitteleen, että hankin solumuovia (vaikka nyt joogamattoa) ja leikkaan siitä palaset ja jesarilla kiinni tuohon lakasimen varteen. Terapeutti kiitteli hyvästä ideasta ja sanoi,ettei ole tullutkaan tuollainen mieleen ja ottaa idean käyttöön (patenttia hakemaan siis,että saan provikat ;D ). Kysyin myös mahkuja saada astianpesukone- sekin on mahdollista,mutta siitä pitää keskustella jonkun sosiaalihoitajan kanssa.

(Rannetuet ovat kyllä kivat,mutta tässä koneella hankalat kun jää käsivarren nahka pöydän ja tuen väliin...)

Pistän sitten kuvia jahka saan välineistöä kotiin. Tiesittekö,että on olemassa myös rintaliivien pukemiseen apulaite (mulla se on toi ukko-kulta)- Se on semmonen stetoskoopin näköinen valko/pinkki härpätin,joka laitetaan kaulaan ja siinä missä olis se metallijuttu,jolla kuunnellaan niin siinä onkin joku kiinnitinsysteemi, jonka avulla liivien hakaset on helpompi kiinnittää. Siinä on vaan se bugi,että kiinnityksen jälkeen liivit pitäis vielä kääntää oikein päin ja pukea... Että loppujen lopuksi ei siitä värkistä olekaan mitään oikeaa hyötyä.

Takaisin päin olikin helpompi tulla ja nyt sitten totuttelen näihin rannetukiin. Varsin veikeät...