Mulla oli joku juttu taas mielessä,että pitäis se teidän tietoonne saattaa,muttamutta. *paff* Ja siitä se ajatus sitten lähti... ei muuten tullut takas.

Joskus sitä miettii omaa mielenterveyttä,noin niinku yleisesti. Vertaa itseään muihin ja arvioi, että onko se vika vähän muissa vai ihan kokonaan muissa. Ja miten se on periytyvää vai onko- siis se mahdollinen pöhköys.

Esimerkiksi nyt nää halloweenit. Esikoinen halus välttämättä olla zombi-MUMMO. Miksi ei zombi-PAPPA? Piti olla hameet ja kaikki. Jätti sentään mun alusvaatteet rauhaan ;D Muut jätkät olivat mustissa viitoissaan erilaisia piruja ja hirviöitä... Eipä tuota valintaa kyllä kukaan heistä kyseenalaistanut saati nauranut hameelle.

Tai kuopus. Se valitteli tuossa joku päivä sitten korvaansa nukkumaan mennessä. Kyselin ja vastausten perusteella en tehnyt korvatulehdusdiagnoosia. Epäilin vain vetoa ja tivasin onko ollut ilman pipoa välitunnilla. Oli kuulemma ollut... Sanoin,ettei korvat tykkää viimasta,että nytpähän sitten oppii tästäkin jotain. "ai tarviiko mun pitää nyt koko ajan pipoa?" "no juu,tarvii" "no tuo mulle sitten se karvapipo,mä haluun sen" "eikä kun ei sun sisällä tartte pitää vaan ulkona". Mutta jos tuo epeli saa päähänsä jotain ja vielä illalla kun pitäis nukkumaan mennä niin emmä jaksa alkaa siitä taisteleen, joten hain hänelle sen lentäjälakin mallisen hatun (nappanahkaa päältä,tekokarva sisältä). Jätkä puki sen ja sanoi,että se auttaa. Nukkui sitten mainiosti koko yön hattu päässään.Ottipa vielä seuraavanakin iltana hatun varmuuden vuoksi sänkyyn ja siellä se näyttäis olevan edelleen...

Kun joskus musta tuntuu, että täällä päin ihmiset eivät noin hirveen viksuja ole. Vaikka nyt tässä meijän talossa. Yläkerran emäntä on tavatessa tosi hiljainen ja ujonlainen,mutta ans varjele kun telkusta tulee vaikka "tartu mikkiin" niinjohan löytyy ääntä-valitettavasti. Se on sellanen kiree nasaaliääni,joka kantaa kauas, ja sitten tietty pitää panna jalalla koreasti. Päivisin sieltä ei kuulu koskaan mitään,mutta illalla sitten puoli kymmenen jälkeen alkaa se elämöinti. Ja aina syksyllä ja talvella ei koskaan koululaisten kesäloman aikaan- siis kun se ei häiritsisi kun sais nukkua aamulla. Ja heitä on siellä vain se eukko ja sen mies. Paitsi,että nyt tuli virhe- kyllä sieltä kuuluu myös aamuisin, mutta vain perjantaiaamuisin. Silloin on siivouspäivä ja imurointi aloitetaan jo ennen klo kahdeksaa ja myös huonekalut täytyy nostaa ja tiputtaa lattialle. Impulla kolutaan joka nurkka-tietty- mutta se saatanallinen kolina! Ei mulla tule sellasta meteliä kun imuroin. Siis minkähän näköiset niillä on esim. jalkalistat?!

Tässä talossa on 7. kerrosta. Ylimmissä kerroksissa asuu nuorempaakin sakkia,jotka käyttävät portaita. Hyvä niin,että saavat liikuntaa,mutta onko ihan oikeasti pakko hyppiä ne portaat. Ja kyse on siis teini-ikäisistä ja siitä vanhemmista ei lapsista... Ja miksi on ihan okei jos alakerran hissin eteen on joku vääntänyt sonnat (siis ihminen eikä mikään niistä n. 27 koirasta,jotka talossa majailee). Siitä ei kukaan koskaan mitään sanonut ,mutta on ihan pöyristyttävää jos pikkupoika 5v. käy kesällä takametsän reunassa pusikossa pissillä... Mikä helvetti näitä ihmisiä vaivaa?

Ja joku idiootti käyttää alakerran yleistä kuivaushuonetta pikkupöksyjen ja sukkien kuivaamiseen. Eikö ne stanat tajua,että ne semmoset kuivatetaan kotona. Niille hankitaan semmonen teline vaikka vessaan,johon ne saa ripustettua. Eikä niin, että tuodaan koko pikkupyykki kerralla kuivumaan ja sitten me muut ihmetellään lakanoiden kanssa, että mitäs helvettiä?! Mä pistin viestiä asiasta isännöitsijälle, mutta valitettavasti meillä on isäntänä semmonen 65+ äijänkäpy, jonka mielestä kaikki mitä nuoremman naispuolisen kansalaisen suusta tulee on täysin ignoorattavaa materiaalia, joten asialle ei ole tehty mitään. Mä alan kohta viemään niitä alusvaatteita pois ja katotaan kuinka kauan niitä siellä vielä löytyy... (niin, meillä kun ei saa laitella mitään lappusia seinille...)

Huokaus.

Huomaako,että olen tässä tehnyt taas vanhempainyhdistyksen asioita... Sain pahasti siipeeni laatimastani syystiedotteesta... Siitä puuttui epähuomiossa hallituksen jäsenten ja varajäsenten nimet. Itseäni tuommoinen ei haittaisi, mutta joillekin se oman nimen näkeminen näyttäisi olevan maailman tärkein asia "Se Juttu". Kun suostuin sihteeriksi tein selväksi, etten ole koskaan tuollaista jobia tehnyt ja tulen tarvitsemaan selkeät ja tarkat ohjeet. Nytkin sain ohjeita pj:lta ja hän luki tekeleeni useampaan otteeseen- tai ainakin lähetin sen hänelle monta kertaa. Tiedotteen luki myös toinen jäsen ja teki paranteluehdotuksia, joita osin toteutinkin. Kumpainenkaan heistä ei kuitenkaan huomioinut tätä nimien puutosta. Pj:n kanssa juttelin ja totesimme, että meillä on niin erilaiset kokemuspohjat, että hän oli pitänyt sitä itsestäänselvyytenä, että ne nimet siellä on ja mä en edes ollut ajatellut asiaa.

Sain asiasta kuitenkin kitkerää palautetta- en pj:taholta, hän ymmärsi täysin, mutta erään toisen jäsenen terveisinä...

Tästä syystä laitoin kaikille jäsenille anteeksipyynnön hiukan erilaisella tavalla:

"Koulun pihalla järjestetään julkinen lynkkaustilaisuus johtuen kokemuksen puutteesta aiheutuneesta anteeksiantamattomasta virheestäni. Tervetuloa ja muistakaa ottaa oma kivi mukaan. Se, joka ei koskaan ole virheitä tehnyt saa heittää ensimmäiseksi."

Sain myös kehoituksen saamassani viestissä laittaa tästedes kaiken laatimani kiertoon jäsenistölle tarkistusta varten... Että semmonen luottamuslause... Huomioidaan nyt sellanen seikka, että henkilö, joka niin kovasti asiaa nyt ruotii ei itse ota osaa näiden esitteiden/mainosten tekoon millään tavalla... Mä olin vapaaehtoinen tekemään kaiken... Varmaa on, että en koskaan tule tekemään samaa virhettä ja vielä varmempaa on etten tule enää tekemään tuollaista tiedotetta...

Jepsis, ehkä mä nyt sitten kiirjoitankin kauppalistaan "lontoo empalle" = fazerin lontoo-suklaalevy mulle. Lonkkua kaapissa jo on, mies vissiin katsoi eilen ihan tarpeeksi mun säätämistä ;D

Kohta äijät lähtee saunaan ja mä saan hermolepoa pari tuntia,kiva juttu. Ehkä jos kävis vähän nettishoppailemassa, mulla saattais olla kymppi liikaa tilillä... *helvetti*