On ollut huono olo aamusta asti. Ensin luulin sen johtuvan siitä etten ollut syönyt, mutta kaiken tän napsimisen jälkeen ei taidakaan johtua siitä. Mahaa pingottaa ylhäältä niin ettei suorassa istumisesta tule mitään.

Aloitin tänään tuon halloweenin miettimisen. Meillä on kyllä ensin kk:n päästä Taiston syndet (8v), mutta niihin ei tarvitse mitään erityistä koristusta keksimällä keksiä; ilmapalloja hirveesti ja serpenttiiniä, niillä pärjää.

Mutta halloweenit. Ne pidetään sikäli jos jaksan järkätä. Viimeksi meillä oli ne bileet vuonna 2008, silloin kun olin juuri kaatunut...Se halloween osoittautuikin tavallista kamalammaksi ;-) Surffailin ympäri nettiä imemässä ideoita ja varsinkin etsimässä kivoja ruokajuttuja. Löysin helpon ohjeen pimps-keksien koristeluun sekä ruokaisaan calzoneen "vihreään kouraan". Muitakin ohjeita otin ylös,mutta ne ovat nyt tuolla jätkien huoneen koneessa... Tarvinnee alkaa miettimään jo niitä askartelujakin ja hakea kellarista edelliset kamat tarkistettaviksi. Onneksi aikaa on kulunut sen verran etteivät kaikki vieraat ehkä muista kaikkia koristeita,joten ei tarvitse aloittaa nollasta. Tänä vuonna täytyy kyllä vähän nostaa hirvitysastetta kun  mukulatkin ovat isompia ;-D Jospa nyt yrittäisi keksiä myös jotain ohjelmaakin ettei mene ihan riehumiseksi koko aika, vaikka toisaalta se riehuminen tuntuis olevan Se Parhain-juttu...

Joululehdetkin kaivoin taas esille (viimeksi ne oli pöydällä heinäkuussa...*nolo*). Syyhyttäis alkaa jo niitä väsään,mutta jospa hoidetaan nyt ensin ne syndet ja mahdolliset halloweenit. Yhden koristejutskan väänsin viiteen minuuttiin siitä selailemisen yhteydessä kun sattui oleen tuota metallilankaa pöydällä.

Lanka on todellista kierrätyskamaa, nimittäin saatiin yksi tietska ukilta eli miehen iskältä ja mies sitten rupes ropaamaan poitsujen konetta uuteen uskoon. Tämä joku osa-möntikkä jäi turhaksi ja koskapa oli vielä niin vanha ettei sillä ole mitään varsinaista käyttöäkään enää niin pantiin se päreiksi.Sisältä löytyi kivoja rullia täynnä tätä metallilankaa. Siinä sitten iltapuhteiksi rullailtiin Uhon ja miehekkeen kanssa äipälle matskuu ja katseltiin telkkua.

no jos tää aika menee kuten tähänkin asti eli lähes valonnopeudella niin se on vaan silmänräpäys ja joulu on nurkan takana...