Rehti ja reilu kansamme edustaja Jan Vapaavuori on tätä mieltä.

<<- Olen ymmärtänyt, että palkankorotus on perusteltu yleisen ansiotason nousun mukaan, joten se on ihan oikein, eduskuntatalon portailta tavoitettu kansanedustaja ja asuntoministeri Jan Vapaavuori (kok) kommentoi.

Vapaavuoren mukaan kansanedustajan työ on vaativaa, joten myös palkan on oltava sen mukainen.>>

Antakaa anteeksi tyhmyyteni; olen pienen ikäni ajan kuvitellut,että sairaanhoitajan, poliisin, palomiehen, laitossiivoojan, vanhustenhoitajan, lastenhoitajan, ruokalatyöntekijöiden, opettajien(varsinkin yläasteen maikkojen,voi sitä vittuilun määrää!), huoltomiesten jne.jne. työ olisi raskasta niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kertaakaan en ole kansanedustajia tähän ryhmään osannut yhdistää...

Samaan syssyyn pistän haisevat terveiset myös Jari Sarasvuolle (miehelle,joka turhamaisuuttaan on nimensäkin "coolimmaksi" vaihtanut), liekö tuokaan ketkuperse päivääkään kunnon töitä tehnyt?! ja nyt kehtaa väittää,että suomalaiset -työn raskaan raatajat- eivät tee tarpeeksi töitä?

(tähänpä väliin kerron yhden totuuden tästä "leppoisesta sisäisen sankarin omaavasta herrasmiehestä". Äitini ystävätär oli lastensa kanssa Isossa Omenassa (kauppakeskus Espoossa) kaupoilla tässä syyskuun alussa. Sarasvuo yhdessä nuorempaan päivitetyn vaimokkeensa kanssa oli myös shoppailemassa. Ystävättären lapsella on neurologista häikkää,joka näkyy mm. itsekseen höpisemisenä, jonka avulla hän kartoittaa ympärillään tapahtuvaa elämää. Lapsi (muistaakseni jo kymmenvuotias?) käveli edellä itekseen ja ohittaessaan Sarasvuon miespä päästi suustaan "Höh, kaikenlaisia hulluja sitä päästetäänkin yksinään liikkumaan". Että tällä viissiin lapsen kuullen. Onneksi ystävätär oli kuuloetäisyydellä ja kävi sanomassa Jarille pari valittua sanaa. Mitä teki Jari? Pyysikö anteeksi tökeröä käytöstään? EI vaan lähti pois. )

Mä olen niin kurkkua myöten täynnä tätä suurikenkäisten ylivaltaa.Onko oikein,että työssäkäyvä joutuu käymään myös luukulla?Että omalla työllään ei enää ole varaa elää.Kuinka paljon enemmän voi tehdä töitä päivässä ilman,että lapset otetaan pois sen vuoksi,ettei vanhemmat ehdi heitä kasvattaa? Sitten ihmetellään,että lapset ja nuoret voivat huonosti? Miten he voisivat voida hyvin kun kukaan ei ole heistä huolehtimassa kun vanhempien/vanhemman on oltava 23h/vrk töissä, että pärjäisi? Mitä vittua?!  Miksi nuorten pitäisi välittää omasta maastaan tai olla siitä ylpeitä kun se oma maa vetää maton jalkojen alta vähän väliä? Miksi pitäisi välittää ja yrittää kun kaikki yrityksetkin ammutaan alas.

Kannatan yleislakkoa tähän väliin. (ja samalla vois laittaa kaikki helvetin kukkahattutädit yms. jeesustelijat sinne miinalaiva Pohjanmaan kyytiin ,laittaa menee sinne jonnekin ja pistää tuo Atalanta-projekti jäihin.Säästettäisiin siinäkin 11 miljoonaa.Voi veitsi,että ketuttaa tää touhu)