Siinähän se. Vielä ei ole kunnolla tajunnut,että seuraavat viikot ovat todellakin vain olemista.

Uho sai hyvän torkan,toisluokkalaisilla se on vielä 1-4 asteikolla, mutta kuitenkin. Yksi 2 oli tavaroiden ja tehtävien huolehtimisesta. Uholla on kieltämättä tämä kevät ollut erittäin hatara pää läksyjen suhteen. Vaikka joka ilta kysyin onko kaikki läksyt tehty ja aina tuli se "joojoo" niin silti oli tekemättä.Syy,koska poitsu ei ollut merkinnyt läksyjä. Ei hyvä.

Ensi vuonna alkaa sitten "oikea koulu"-näin opettaja meille lähtiäisiksi sanoi.Hän aloittaa uusien ekaluokkalaisten kanssa eli luokalla vaihtuu opettaja.

Meidän koulu on jaettu ala-ja yläpihaan. Alapihalla ovat pienet oppilaat 1-2lk. Kouluun kuuluu vielä parin kilsan päässä oleva pikkukoulu,jossa on vain 1-2 lk.He siirtyvät isoon kouluun kolmoselle. Eli sivukoulusta tulee uusi (neljäs) kolmas luokka ja he tarvitsevat muutamia oppilaita lisää luokkaan. Uho toisen parhaan kaverinsa kanssa siirretään nykyiseen A luokkaan, onneksi siellä on tuttua porukkaa eskariajoilta. Sivukoulun luokkaan siirretään myös muutamia oppilaita.

Olimme hiukan huolissamme vanhempainyhdistyksessä- me tulevien kolmosten vanhemmat- kun lapsille tulee niin paljon uutta kertaheitolla- miten käy keskittymisen koulutyöhön.

Uholla siis vaihtuu luokka,opettaja, koulupiha ja uusia aineita alkaa mm. englanti ja biologia yms. Toivottavasti kykenee rauhoittumaan... kaiken huipuksi toinen parhaista kavereista siirtyy pienluokkaan. *huokaus* vähän mua jännittää.

Taistolla oli viimeiset eskaripäivät olleet aika rankkoja kun hän kovasti työsti mielessään eroa. Viimeisenä päivänä Mervi vei eskarilaisensa -7kpl- läheiselle kioskille jäätelölle. Paluumatkalla hänen piti pitää kättään Taiston olkapäillä. Eskarissa joku naksahti ja Taisto antoi kunnon löylytyksen koko porukalle, myös toiselle eskariopettajalle. Eipä ollut kaunista jälkeä... :(  Mervi tosin sanoi,ettei saa torua kun asia ei varsinaisesti ollut pojan vika vaan eroahdistuksen purkaus. Olkoon vaan mikä tahansa purkaus niin ei toisten päälle saa käydä!

Maanantaina Uho lähti Mummin kanssa Hampuriin.Hän oli kevättalvella pyytänyt Mummia viemään hänet "neljäksi päiväksi Hampuriin" ja Mummi vei. Niillä molemmilla on joku käsittämätön matkailuvietti ?! Mulle riittää kun käy kerran kesässä Itäkeskuksessa- siellä on meikäläiselle ihan tarpeeksi kansainvälistä rikkautta...

Matka oli mennyt hyvin ja nyt odotamme jahka Vaari saa kuvat poltettua.

Meillä oli siis muutama päivä keksiä tekemistä Taistolle. Maanantai meni ohi,mutta tiistaina lähdimme keskustaan kävelylle.Piti hakea pojalle luvattu lelu eikä lähicittarissa ole tarjonta kovinkaan kummoinen (eipä silti,ei täällä perslävessä noin muutankaan ole kummonen tarjonta mistään). Keskustaan on joku viitisen km ja matka taittui nopsaan miehen lykkiessä rullista ja poika polki pyörällään. Kierrettiin vähän pidemmän kautta ja käytiin vielä kaupungin rannassakin lotraamassa. Näppärästi saatiin se päivä kulumaan :)

Keskiviikkona käytiin Karjalohjan Hupikummussa. Oli ihan mukava paikka ja sopii varsinkin perheen pienimmille. 4 tuntia sielläkin hurahti ja mä kerkesin polttamaan itseni kauniin (=kirkuvan) punaiseksi...

Molemmista reissuista otettiin paljon kuvia,mutta taas olis piuhaa vailla.

Nyt yöllä pitäisi vielä väsätä onnittelukortti 9v tytölle, yhden 60v kortin tein äsken.  Taiston kummisetä Nuusku avokin ja pikku poikansa kanssa tulevat huomenna puolilta päivin kylään ja saavat ottaa kortin siitä mukaan äitinsä synttäreille. Nuusku on viisi vuotta nuorempi ja aina ollut sellainen "pikkuveli" mulle.

Harmittaa kun toi oikea käsivarsi ranteen ja kyynärän välistä on kipeä. Ei kunnolla kärsi liikuttaa ja pingottaa. Voiko siihenkin  tulla veritulppa? Kattellaan josko se tuosta paranee viikonlopun aikana ja jos ei niin menen viikon alussa lääkäriin.

 

Ai niin ja mä tein todella hyvän ostoksen. Fimosta taiteillun soikion riipuksen! Se on ihan törkeen hieno!! (kuva siitäkin sitten kun saa ne piuhat). Sanna niitä tekee omilla pikku kätösillään. Käykääs kattomassa täällä.