Kävin tänään viemässä Taistoa eskariin. Siellä on nyt joku lätkäsysteemi käytössä eli pitää "leimata" lapsi sisään ja ulos.

Vartoilin ovella ohjaajaa tulevaksi ja hetken päästä Mervi (esikouluryhmän johtaja) tulikin paikalle laitteineen. Kertoi siinä samalla  mitä oli eilen kuullut lasten suusta. Taisto oli leikkinyt kaverinsa Lauran kanssa kahdelleen ja Mervi oli siivoskellut papereitaan yms. Puhetta oli tullut isoksi kasvamisesta ,johon Taisto oli meinannut,että hän menee kans päiväkotiin töihin ja muuttaa sitten Mervin luokse asumaan.

PIM! Sekin murhe on nyt sitten poispyyhkäisty. Pojalla on selvät sävelet mihin mennä töihin ja vielä asuntokin valmiina ;D

Kylläpä meitä taas nauratti! Mervi on "rakas vihollinen", jota Taisto kokeili pitkästi viime syksynä kun Mervi tuli taloon. Heille on kyllä kehittynyt varsin läheinen ja lämmin suhde ja siitä Mervi aina jaksaakin puhua :) Että pojassa on ollut paljon haastetta ja "aina erityinen paikka sydämessä". Kauhistuttaa ajatella,että eskaria on jäljellä enää vain 13 päivää.