Taistolla on enää ensi viikko eskaria.(apua!) Ensi syksynä aloittaa koulun (apua!!). Ryhmän johtajan -Mervin- kanssa oli tänään kolmikantakeskustelu eli paikalla oli vanhemmat ,Mervi ja Taisto. Käytiin läpi miten vuosi on mennyt ja kyseltiin Taiston omia mielipiteitä. Poika tosin keskittyi lähinnä kikkailuun ja pään takomiseen pöytään yms. venkoiluun...

Pitkä matka ollaan kuitenkin eteenpäin tultu,suurin osa "osaamattomuudesta" johtuu pelkästään laiskuudesta ja epäonnistumisen pelosta.Tukea ja kannustusta poika tarvitsee edelleen rutkasti.Ihmettelen yhä miten pojalla voi olla niin huono itsetunto ja pelkää epäonnistuvansa kun kokopienen ikänsä ollaan kehuttu ja ihasteltu... Kait se sitten on joku sisäänkasvanut juttu?

Toissapäivänä Mervi lipsautti jossain asiayhteydessä,että lempiväri on sininen ja sen sävyt yhdistettynä valkoiseen. Että siltä pohjalta edettiin.Eilen käytiin miehekkeen kanssa kaupassa ja ostettiin valkoinen ruukkuruusu ja Kultakeramiikan vaalean sinivalkoinen pieni jälkiruokakulho,joka täytettiin Fazerin sinisillä ja Fazermint konvehdeilla.

Kortin tein tänä aamuna valmiiksi.Kuvana on kiiltokuva.

Sisällä teksti "Hophop and away, uusia tuulia kohti" ja kiitokset.

Tänäpänä juhlittiin myös kummipojan valmistujaisia,hänestä tuli kokki. Sain Ii-tädiltä kullan arvoisia vinkkejä hyvistä veitsistä,poika kun halusi kunnon työkaluja lahjaksi :) Ostimme hänelle Victorinoxin ison kokkiveitsen ja vein sen kaiverrettavaksi. Oli kuulemma hyvin hankala ja aikaa vievä työ...

Kortin meinasin ensin kauppareissulla ostaa,mutta vaihtoehdot olivat todella tylsiä eli tein itse.

Ensimmäinen kerta kun käytän pelkkiä papereita taustalla koko kortin täydeltä. Ihan ok mun mielestä. Seuraavaksi hankintalistalla on oksa-lävistäjä (voi vinkata jos tietää mistä semmoisia löytää). Kuvan tulostin koneelta,sen olen joskus jostain netistä löytänyt.