Okei,meillä asuu nyt entisen pikkupojan sijasta muotitietoinen esiteini (?!). Tämä tietää ennenkaikkea rasitetta lompakolle... minun lompakolleni siis. Omat rahat pitää säästää,että pääsee Mummin kanssa Hampuriin ja sit täytyy ostaa superhyperextrafuusio bakugan ja tietty pleikkari3 on ihan pakkopakko saada- mielellään ennen joulua,tarkemmin määriteltynä nyt heti...

Mutta siis vaatteet. Kaikki mitä olen hankkinut ja lahjana saanut ovat kelvanneet eikä niissä juuri nipottamista olekaan. Nyt puhutaankin lippalakeista. Eikä mistä tahansa lippiksistä vaan niistä "mega cooleista trendilippiksistä", jotka mä miellän potiksi. Ne on niitä,jotka näyttävät ylisuurilta kattiloilta ruipeloitten poikien päässä.Ne hirvistykset,joissa on suora lättälippa ja iso tarra siinä päällä. Jos ei oo tarraa ei oo aito ja näin ollen ei ole myöskään cool.

Meillä on lippiksiä ihan joka makuun, tilanteeseen ja vaateparteen. Ja vieläpä hienoja lippareita eikä niitä,joita meijän rakas Vaari käyttää ("megahienoja mainoslippiksiä" ;D )

Keskusteltiin miehekkeen kanssa ja päädyttiin sitten antamaan periksi tälle(kin) muotivillitykselle vain siitä syystä,että muksut sopivat joukkoon ja tunnetustihan vaatteet tekevät miehen. Muistan kyllä omasta kouluajasta, miten tärkeää oli pukeutua just eikä melkeen niihin tiettyihin merkkeihin ja tietyllä tavalla tai muuten oli auttamattomasti out porukoista (eipä silti,mä olin muutenkin ihan nössö ja kuuluin alempaan kastiin...).

Päädyin siis etsimään pottahattua pojille ja tietysti ensin ebayhin. Toivottavasti sieltä löytyisi ne ainoat oikeat hatut, vaikka sekin paikka on pullollaan feikkituotteita...

 

(pojan kaveri tuli käymään pottalippis päässään. Hän oli varsin ylpeä hatustaan kun sai sen ja kuuluu nyt porukoihin. Pyysin saada katsoa sitä --> feikki. Että se siitä :) En tosin meinaa kertoa sitä pojille kun ovat niin touhuissaan just nyt. Uholle kyllä meinaan kertoa ne tunnisteet,joiden mukaan voi tsekata lippisten aitouden, että jos joku tulee urputtamaan :D )

Eli tämmösiä pottalippiksiä. Lipassa päällä iso tarra,alapuolella hologrammitarra.Sisäpuolen saumoissa 59fifty-tekstiä,sisältä löytyy myös tuotemerkit. Takana tuo pesäpallopelurimerkki ja sivussa New Eran-merkki. Lisää kuvia hatuista löytyy kun kuukkeloi "59fifty" . Tämä hattu on mielestäni erityisen merkillinen,normaalisti noilla penskoilla ei ole tän sortin lippareita.