Viikolla piti käydä labroissa ja kotimatkalla koukattiin luonnollisesti kierrätyksen ja kirppiksen kautta.Kierkeen vietiin tavaraa kassillinen ja pois lähtiessä mukana läksivät nämä:

Ankka kokoelmiin. Nyt noita samanlaisia on keltainen,punainen ja sininen.keltaiselta tosin puuttuu silmätarrat. Taistolle löytyi roolivaate-arkkuunsa Legon ilmeisesti Bionicle-naamari. Uho sai uudenveroisen koulunkartaston ja t-paidan. Pezit lisääntyivät yhdellä löydöllä (en muista onko jo tämä,mutta otinpahan kuitenkin,vaikka sitten vaihtoja varten). Lisäksi löysin itelleni kauniin turkoosi/mustan silkkihuivin.

Lisää aarteita tuli myös kuppihyllyyn:

Kupit olivat 20-50snt/kpl, tassit olivat 50snt. Pienempi on Arabian koristetassi.Maitolasinen kultareunainen kuppi oli ilmaispuolelta. Muovikehykset 50snt.Isäntä löysi Gameboy-pelin 20snt (uusi) ja neljä 90-luvun tekno/diskopoppia á 1e.

Koko sakki oli tyytyväinen näihin löydöksiin.

Kirpparilla käydään aina samalla reissulla.Tällä kertaa siellä olikin kumman paljon ostettavaa.Vielä jäi pöydillekin tavaraa kun olivat aivan liian tyyritä ollakseen käytettyjä vaatteita...Se,että vaate onkin merkkituote ei ole peruste pyytää älyttömyyksiä kauhtuneesta ja tahraisesta rytkystä...

Taisto on kova bleidaamaan,hänelle löytyi ensi syksyä varten Beyblade-penaali 50snt. Isäntä innostui frisbeestä 20snt ja mun oli pakko saada kukkopurkki hyllyn täytteeksi 1,50e.

Nämä paidat olivat -50% pöydästä. lähtöhinnat olivat 1,50-2,50e .Kaikki hyvässä kunnossa! Vihreästä paidasta pitää lyhentää hihat,mutta muuten sopiva.