Piti viime yönä katsoa se vampyyrileffa,mutta annoin periksi.Ei siitä mitään tullut kun ei voinut pitää edes kunnollisia ääniä päällä. Köllöttelin pitkän aikaa ennen kuin nukkumatti kerkes tulla ja samoin tein Taisto hätyytti sen pois. Kävi vessassa ja mun piti mennä peitteleen. Sillä on taas flunssan poikasta ja kuulostaa todella jalostetulta mopsilta...Reppana.

Ennen seittemää heräsin mielettömään tuskaan.Vasen olkapää ja oikea lonkka olivat jumissa. Joku pentele oli yön aikana käynyt injektoimassa nivelet täyteen lyijyä-niin raskas olo oli. Mies kävi hakemassa lääkettä ja juotavaa ja mä jäin odottamaan helpotusta. Kesti kauan,mutta sain sentään jotain hyödyllistä aikaiseksi siinä mähkiessäni. Yritin meinaan keskittyä ajattelemaan jotain ihan muuta unohtaakseni kokonaan sen mielettömän kivun joka jäyti. Hahmottelin mielessäni tulevaan liikuntatapahtumaan mainosjulistetta. Menin puolivahingossa lupautumaan julisteiden tekijäksi kaverille... Toukokuun alussa on "kenraaliharjoitus" ME-kävelyä varten ja Lohjan Reuma- ja Tules Ry. järjestää tapahtuman.Mä kuulun nykyään myös Lohjan Retuun ja ystäväni on siellä rahastonhoitajana. Samainen kaveri on myös meidän vanhempainyhdistyksessä ja kun nyt näin kovasti tekemisissä ollaan niin aattelin vähän helpottaa hänen taakkaansa.

Sanotaan,että varhainen aamu olisi parasta aikaa innovatiiviseen työskentelyyn ja testasin teorian tänään oikeaksi :)

Tämä päivä on siis mennyt enempikin tuossa sängyssä.Koko päivän olen vetkutellut jäseniä,että saisin ne liikkumaan ja nyt viiden aikaan pääsinkin ylös. Viime yö oli todella kalsa ja mies huomasi,että keittiöstä oli jäänyt ikkuna auki koko yöksi... Se veto perhana otti koville. Vaan mikä tässä on ollut kölliessä ja muksutkin ovat olleet ihanasti tukena; sain voimahaleja ja pusujakin :) Toivottavasti huomenna olisi parempi kun pitäisi sairaalaan lehteä labroihin. Hyvä meidän nyt onkin liikkua kun sain ihan mahtavan tuolin alleni! Pistän kuvan siitä joskus. Pyörätuolien Ferrari ;)