Eipä sitten päästykään kierkeen käymään. Valmistelut oltiin tehty ja säkillinen tarpeetonta tavaraa pakattu.Aurinkokin paistoi kauniisti ja lähdimme pikkuhiljaa tien päälle. Matka tyssäsi heti ekassa risteyksessä kun mun rulliksesta pamahti kumi...

Tuolin vaihdosta sovittiin ja huomenissa voidaan käydä hakemassa uusi tuoli. Mä tahdon sellasen crossi-mallin ;D Viikonloppuna ei ollut mitään ihmeellisempää,mitään ei saatu aikaiseksi kun nuudutti niin vietävästi. Sunnuntaina mull aoli paha olo ja maanantaina aloin oksentaa.Mies hoiti sen toisen tyhjentämispuolen...Että ota sää noro niin mä koklaan tota rotaa... Näissä merkeissä siis mennään vieläkin. 

Eilen kävin pikaisesti hoitamassa pakollisia velvollisuuksia vanhempainyhdistyksen kokouksessa,mutta kärsin olla vain puolisen tuntia. Kämppä on ihan kaaoksessa kun molemmat ollaan ihan rättipuhki. Tänään soitin isälle,että käy snagarilla hakemassa jotain sapuskaa ennen kuin tulee hakemaan varaamansa piparit. Olikin ihana syödä makkarapottuja vaikka jälkeenpäin olikin ikävä olo. Mulla on pysynyt kaikki sisällä ,äijä-paralla ei.

Eiköhän tämä tästä ala lutviutumaan. Ainakin on painoa tippunut :D