Voi äly. Pääsiäiset muka vietetty,kaapissa enemmän suklaamunia kuin pyhänä. Pyysin Ukkoa hankkimaan vaakaan uudet patterit,että ennen sitä en edes viitti alkaa dieettiä yrittämään. Pakko on nähdä jos (toivottavasti) jotain muutosta tapahtuu. Pistin koko porukan käymään puntarilla--> kaikki dieetille, hyvä niin, eipähän tarvii yksinään kärsiä.

Varsinaista sotasuunnitelmaa laardin voittamiseksi ei ole,eikä lapsia varsinaisesti laihduteta ,heille on tämä vain sellasta pientä karsintaa ylimääräisissä välipaloissa sekä jälkiruuissa. Itellä on varmasti hankalinta kun pääsee kaapille koska tahansa (eli yöllä kun muksut on saatu sänkyihinsä). Pakkasessa on vielä jätskiä ja kaapissa keksejä. Ne avatut jädepaketit menevät ihan satavarmasti parempiin suihin (=mun), mutta avaamattomat luultavasti pysyvätkin koskemattomina.

Onneksi kesä on tulossa niin päästään kaikki paremmin liikkeelle. Mun olis tarvis vähentää kortisoniannosta-toivon mukaan se tällä kertaa onnistuu ilman suurempia oireita.

Murrettu jalkapöytä on edelleen kipeenä eikä tykkää jos sen päälle astuu (mikä ei sinänsä ole ihme näillä massoilla ;D )

Kaiken hyvän lisäksi mulle on taas tullut se omituinen pala kurkkuun joka ei sitten liiku mihkään suuntaan. Usein yskä tulee just kun pitäisi mennä nukkumaan.Onkohan meillä liian pölyistä makkarissa?Toisaalta Miehellä on pölyallergia,mutta se ei ole saanut mitään ahdistuksia.Noh,kattellaan mikä kevätyskä tää nyt sitten oisi.

Noro ja rota ovat vierailleet sunnuntaista lähtien.Uho oksensi niin,että vessan lattia lainehti ja Taisto hoiti sen peräpään suihkut... Jännää... Nyt olisi ollut hyvää matskua aasialaisiin  "taideleffoihin". Voitte uskoa,että täällä haisi! Uholla meni tauti nopeasti ohi,mutta oli varuiksi tiistain kotona. Taisto pidettiin vielä tän päivän pois eskarista- niillä olisi ollut tänään joku pääsiäiskirkkovaellus,mutta poika ilmoitti ettei mene. Ja parempi olikin kun sonti vielä koko aamun.Olisi ollut ilkeä kävellä "ruskiezissa housuzissa" koko vaellus. Pidän peukkuja,että huomenna pääsevät molemmat kouluihinsa,että mä pääsen lähtemään kierkeen ;D

Askartelurintamalta ei mitään uutta. Sain kutsut "koukussa kortteihin"-yhteisöön.Sitä kautta voisi saada inspistä takaisin houkuteltua.

Jospa nyt vääntäytyisi tekemään jotain...tai sitten ei.