Röntgenissäkin sitten.Reumahoitajani soitti tiistaiaamuna,että on varannut "ylimääräinen kiireellinen"-ajan mulle. Käsky kävi ja mun oli toteltava vaikkei yhtään olisi huvittanutkaan.Mies kävi hakemassa isältään auton lainaan ja suhastiin sairaalalle (1,28km). Kävin ensin labroissa ja sieltä rtg:niin. Neljännen varpaan luussa oli kirkastuma joka voidaan tulkita murtumaksi.

Oooo! Hoito:lepoa ja mahdolisesti tukiside jos kokee sen helpottavan. Oooo!

No,päästiinpähän sentään käymään kotimatkalla kirpparilla :) Sieltä sain saaliiksi Uholle paidan ja housut,Taistolle löytyi- mikäs muukaan kuin miekka! Ja se oli vieläpä vuoden 2004 aito Star Wars- valomiekka.Ukko sitä vähän kotona roplas ja nyt pelittää taas hienosti.Siinä on oikein värinäkin (siis Taiston miekassa) :) Lisäksi löysin bambutabletteja pari.Niitä yritin löytää viime viikolla kun Iskä toimi kuljettajana ja kuskas mua ympäri kaupunkia.Eipä vaan kunnollista löytynyt ja jouduin tyytymään tuolloin hätävaraan.Nyt oli tarjolla kaksi ja vieläpä just eikä melkeen semmoset,joita olin hakenut! Suunnitelmissa on kokeilla märkähuovutusta sitten keväämmällä jahka saan kätöset ensin siihen kondikseen,että voin ne taas rikkoa... ;D

Tänään käytiin reippailemassa miehekkeen kanssa ja käytiin kierrätyskeskuksessa. Se on samalla kadulla kuin sairaalakin,joten moni työpäivä aina venähti kun kävin kierken kautta ;)

Harmittaa kun noita jalkakäytäviä ei tässä meijän lähistöllä ole aurattu ja nyt oli hankalaa koikkelehtia jäätyneessä loskassa.Onneksi ei tarvinnut koko matkaa könkätä kun otettiin tuoli mukaan ja suurimman osan matkasta saatoin istua lykittävänä.En vaan kyennyt tihrustamaan mitään sylissä olevien pakaasien takaa; veimme nimittäin kolme isoa kassia tavaraa ja muuta rompetta mennessämme. vaan eipä hätää kyllä sitä jäi vielä kotiinkin...Ja tulihan sieltä tietty otettua tuliaisiakin:

Muksuille otin nämä.Taisto sai tuon sinisen muumiosargofagin kun tykkää Scoopy Doosta. Kullertava figuuri (Boss Nass /Star Wars) ja pikku lego ukkeli oli myös hänelle. Uho sai skeittilaudan,Elukka-pehmon ja Ötökkäsaurus-lelun (Möröt vastaan muukalaiset-leffasta). Yhteisenä on tuo beybladehyrrä ja lähetin- ovat nyt meillä kovaa kamaa (vain <5 v. myöhässä ;D ) . Mulle jäi merihevonen,pupu ja bambutabletti (mistä näitä taletteja oikein tulee?! ensin ei mitään ja sitten pam! kolme lähes yhdellä kertaa).En tiiä mitä teen noilla tilpehööreillä (=pupu+merihevonen), mutta olen ihan pöhkönä tuollaiseen turhaan pikkusöpöön tavaraan...Tarvis varmaan tehdä joku tavaralokerikko seinään tuollaisille...

Muksuille otin myös tuonDuel Masters-lehden sekä Jurassic Park-Kadonnut maailma-leffan.Se on tosin K12,mutta tuossa sitä jonkun aikaa katseltiin ja kun aloin selittää,että dinot eivät ole  "juu juu eivät ole oikeita,ovat tehty tietokoneella... tiedetään mutsi..." No, jotain on ainakin mennyt perille asti :D  Isäntä löysi meillekin katsottavaa eli tuon Evil Dead II. Se on enkunkielinen,mutta epäilen,että tuskin siinä ihan mitään hirveen hankalaa englantia on. Tai sit mä pyydän Ukkoa tulkkaamaan *heh* Kaksi lastenkirjaa keskellä ovat mulle.Tiikerikirjasta saan hyviä kuvia kortteihin.Osassa sivuista on kalvolle piirretty ja niistä saa varmaan tosi kivojakin kortteja pikkulapsille. Toinen kirja pääsee hyllyyn,mä niiiiin tykkään tuosta kirjasta.Lapsena luin sen monta kertaa suomenkielisenä (Hassut hurjat hirviöt). Kuvat ovat ihanat! 

Sitten tuli hamstrattua vielä aarteita.Jipii! Mä olen ihan täpinöissäni näistä.Hulluilla on halvat huvit ja idiooteilla ilmaset.Nämä oli puoli-ilmaisia eli mitä se kertoo minusta?!):

Takana on aivan liian ihana,voisi jopa sanoa IhQ! maitolasinen kannu.Made in USA.Se on sisältäkin valkoinen. Viereisessä jämäkässä kahvikupposessa oli mielenkiintoisen roisit kuviot. Kontrastina vieressä piskuinen leppäkerttukuppi.Tälläisen annoin tasseineen Bestikselle joku aika sitten ja nyt näitä leppiksiä oli pyrähtänyt melkein kokonainen kuppisarja kierkeen.

Punainen kuppi lähti mukaan muotonsa vuoksi.Viereisessä kupissa on pikkiriikkisiä punaisia ruusuja. Keltakukkainen kuppi ja "muka siro" kuppi- sopii reumaatikolle.Tuosta mulle tulee jostain syystä mieleen "Pokka pitää"-ohjelman Hyacint . Etualalla on "Iso tädin perintökalleus"-kuppi.

Vielä jäi hyllyyn monta kuppia odottamaan.Nyt en viitsinyt enempää ottaa kun en tiennyt onko rahaakaan tarpeeksi mukana. (olis kuulemma ollut)

Mitäs luulette,että näihin meni? Leluista ei tarvitse maksaa.Yhteissumma oli 4euroa.Ei paha.

Huomenna vois katsoa sen Evil Dead II-leffan kun pojat ovat poissa. Oikeasti pitäisi siivota ja tiskata ja järjestää noi tavarat,jotka lojuvat säkeissä makkarin nurjassa...Mutta kait ne siinä vielä päivän pari jaksavat olla. Me siivotaan sitten kun lapset on kotona ja kyhnytetään kun ne ei nää ;) Meillä on tällä hetkellä se "yäk"-vaihe...Että jos me ukon kanssa halataan tai suikataan suukko niin jätkät on ihan pöyristyneitä ja oksun partaalla.Vielä vuosi sitten ne tunki väliin ja sitten se olikin ryhmähali.Nykyään vain mä saan enää haleja ja varsinkin suukkoja. Sylissä/selässä tai kainalossa oleminen ei kuulemma ole halaamista ja sitä voi tehdä iskänkin sylissä :)

Nyt mä meen kyhnyttään, ötyä immeiset.Kauniita unia.

-M.-