Taas on viikko takana päin. Vips- silmänräpäyksessä. Hyvä niin, sillä kevätkin tulee nopeammin. Tai niinno, tänään tuli jälleen takapakkia kun taivaalta pyrytti jalkarätin kokoisia lumiloskahiutaleita.

Eilen kävin sentään edunvalvontakoulutuksessa. Paikallisen reumayhdistyksen jäsen kirjoitti viikolla ja pyysi osallistumaan,että saataisiin pakollinen määrä ihmisiä paikalle.Mikäpäs siinä, vaikkä kyllä perjantai-iltana harmitti kun tulin luvanneeksi. Lauantaina taas olin tyytyväinen kun lähdin. Asiaa tuli kuuden tunnin edestä ja materiaali oli erittäin hyvää ja ennen kaikkea hyödyllistä!! Käytiin läpi eri tukien hakemista ja millä tavoin hakemukset tulisi kirjoittaa, että ne hyväksyttäisiin paremmin. Myös reseptilääkkeistä ja niiden kirjoittamisesta oli puhetta, samoin palveluasumisesta ja palvelusuunnitelman kirjoittamisesta.

Mä yritän käydä nämä kaikki asiat jossain vaiheessa täällä läpi,jos vaikka joku tarvitsisi apua johonkin tuen hakemiseen tms. asiaan.

 

Olipa puuduttavaa katsoa äsken American Idols´ia kolme tuntia. Kyllä jää ensi kerralla katsomatta... Nyt ihana hiljaisuus kun saatiin muksut sänkyyn; kun vaan pysyisivät siellä. Niillä on tapana rampata tässä viisikin kertaa. Ja nytkin Uho tepsutti juuri tähän. Tuli pyytämään  "Herkullista hetkessä"-kansion. Mistä lie sekin on mulle tullut, kansiollinen ruoka+leivontareseptejä, niitä keräilykortteja. Mua kävi naurattaa ja poika ihmetteli miksi. "No kaikki muut pikku pojat lukevat  Teräsmiestä tai Ryhmä X:ää ja sä haluat reseptikansion sänkyyn luettavaksi..." "Mutkun mää tykkään ruoasta ja ..." "Juu ei se mitään, ihan hyvähän se on.Kyllä susta tulee loistava kokki" "Ei musta mitään kokkia tule vaan taikuri, eläintieteilijä ja vuoden poliisi". No hyvä,että on suunnitelmat näin selvillä, mä en vieläkään tiiä mikä musta tulee isona