Tällänen siitä sitten tuli...

Uho testasi. Vielä haisi lakalta.Naamio on tehty valmiin valkoisen naamariaihion päälle.Ensin sanomalehtisuikaleilla päällystetty,sarvet lisätty ja lopuksi maalattu;valkoinen pohjamaali ja sitten väriä pintaan.Viimeistely lakalla.

Sitten tositoimiin.

Taistolla on homma hallussa.Hän on henkeen ja vereen Star Wars-äijä :D

Poika piti naamaristaan kovasti "Vau mutsi,tää on upee!! Tosi dramaattinen! "  (Tosi dramaattinen?! Mistä se noita repii) Niin tai näin  pääasia,että on tykätty.

 

Uho taas tuli kotiin allapäin ja rupes itkemään.Luokka"kaveri" oli käynyt takaapäin kiinni ja repinyt repusta maahan ja huutanut 3:lle ekaluokkalaiselle "kattokaa kun tätä kidutetaan".Uho oli satuttanut niskansa. Kun oli yrittänyt ilmeisesti nousta ylös ja antaa takas (?) niin tää toinen veikkonen oli alkanut potkimaan.Uho nilkutti kotiin. Se poika tuli uutena oppilaana viime syksynä ja alkoi heti kiusaamaan muita. Äiti ei kuuleman mukaan välitä. Poika väitti äitinsä vain nauraneen kun oli lukenut reissarista viestiä muiden haukkumisesta. "Ja se saa valvoa vaikka kuinka myöhään ja se kattoo kaikki aikuisten leffatkin!" (tiiä sitten kuinka paljon tuli sitä legendaa,mutta silti)

Kirjoitin opelle tekstarin kun hän ei (ymmärrettävästi) vastaa kouluajan ulkopuolella työkännykkään. Kerroin asiasta,katsotaan mitä tulee huomenaamuna vastaukseksi. Jos ei muu auta niin mennään miehen kanssa koululle.