Hiihtoloma on nyt "onnellisesti" takana päin. Ihan järkyttävää, miten aika rientää...Toissapäivänä -1.3- tuli täyteen neljä !! vuotta tässä perhanan läävässä. Neljä tapahtumarikasta, pitkää,riuduttavaa,tuskallista ja kuitenkin onnellista vuotta siitä kun palasimme takaisin lähtöpisteeseen.

Vaikka ei kulu viikkoakaan,että kaipaisin takasin Pasilaan,silti tämä paikka tuntuu kodilta.Pikkuhiljaa myös Uho on "alistunut" asumaan täällä ;)

Laitoimme jälleen kerran asuntopaperit kaupungille.Tuossa sadan metrin päässä on v.2004 valmistuneita rivareita (5h+k) metsän reunassa: olis aika jees. Ne ovat tosin kaksikerroksisia,mutta jos meidän makkari on alhaalla niin eipä mun ole tarvis ylhäällä jatkuvasti rampatakkaan... Koska noihin asuntoihin emme kuitenkaan pääse laitoin myös Sato:n kämppiin paperit. Krstalo ja 4h+k. Mahdollinen asunto olisi hissittömässä talossa joko ekassa kerroksessa tai maan tasalla.Matkaa sinne tästä kertyy n.600-700 metriä.Siellä päin on kyllä enemmän asutusta ja myös lapsiperheitä (asia,josta en ole varma onko hyvä vai huono...). Pidetään peukkuja,että jostain lohkeaa :)

Viime sunnuntaina pääsin vanhempien matkassa Helsingin jäähallin kirpparille (olin jo viikolla kyllä Äidille asiasta vihjaillut, onneksi päättivät lähteä). Niinkuin aina olin varannut kunnolla pätäkkää tuhlattavaksi,mutta niinkuin aina myyjät eivät juurikaan mun rahojani huolineet vaan Äidin raha oli parempi. Näkisittepä Äiteen kun se kaivaa taskustaan kolikon- siinä jää lännen nopein vetäjäkin kuin nalli kalliolle. Ehkäpä jossain pysäytyskuvassa saattaa nähdä kolikon ilmestyvän käteen... Että yritä siinä sitten tulla väliin omalla kolikolla. Eipä silti kyllähän se sponsorointi aina helpottaa ja varsinkin karsii niitä mun turhia ostoksia (kun en kärsi käyttää muiden rahaa kaikkeen hömppään).

Tällä kerralla mulla oli ihan oikeasti jotain tiettyä mielessä: Pojille housuja ja parit vyöt ja itselle helmiä (ja luonnollisesti kaikki keräilyjutut tulee katsottua,jotta löytyykö,mutta en ala niitä tähän nyt eritteleen, tulee liian pitkä lista).

Uho sai käärmekirjan entisen listansa jatkoksi (3e), smarties-ukkeli 50snt ja Yoda 1e (mä tykkään hurjasti Yodasta,meijän Uho oli vauvana ihan Yodan näköinen ja vähältä piti ettei saanut nimekseenkin Yodaa...)

Ompelu/silitysmerkit 50snt kpl (näitä olen hamstrannut,mutten vielä ole saanut mihkään kiinni.Onpahan ainakin mistä valita kun tarvetta tulee esim. paikalle). Tuosta metallisesta jumaluuspyhimysjutusta en ole varma,että mikä se varsinaisesti on,mutta se oli kaunis,joten se oli mun sitä omaa "hömppää" (3e turhan kallis).Tuossa edessä alhaalla on muovinen kuppiosa,liekö siihen sitten sitä pyhää vettä pistäis?

Ja niitä helmiä. Äiti oli kyllä suureksi avuksi kun bongailtiin purettavia helmiä. Paljon olisi ollut tarjolla,mutta hinta oli liian suuri,että viittis ostaa purettavaksi. Eri myyjiltä eri hinnoilla. Alarivissä rannekoru on keltaisia muoviruusuhelmiä,korvikset tulivat kaupan päälle. Pääkallojuttu tulee muuten vain käyttöön. Tuon turkoosikorun vasemmalla puolella on koru,joka jää mulle sellaisenaan käyttöön siihen asti kunnes löydän siihen sopivamman ketjusysteemin.

Lisäksi löysin kolmet pöksyt pojille samalta myyjältä (5e).Liian pitkiä tietty,mutta sain eilisessä ompelukurssilla parit lyhennettyä. Isäntä sai tuliaisiksi Akun sarjisalbumin 2e.

Tällä fiiliksellä jaksaa taas sen aikaa kunnes keli paranee ja pääsemme käymään lähikirpparilla ja kierkessä...

Tiistaina olikin se Taiston koulupalaveri. Meni tosi hyvin! Jee :D Luulin,että poika menee ns. aurinkoluokkaan,jossa on kehitysvammaisia ja muita erityisoppilaita,mutta pääseekin pienryhmään.Luokassa on vain 5-8 oppilasta ja erityisopettajan lisäksi kaksi avustajaa. Opettajakin on tuttu omalta ala-asteelta...Kylläpä oli helpottunut olo kun tultiin kotiin päin! Taisto ei kylläkään reagoinut millään tavalla kunkerroin nähneeni tulevan open ja luokan.Ei edes kommentoinut... Eipä taida vielä ymmärtää mikä on tulossa syksyllä.

Ihotautilääkäri soitti äskettäin.Koepalasta saatu tulos oli vahvasti positiivinen eli psoriaasia on. Mulla se vain ilmenee tälleen "epätyypillisesti". Jatkoa suunnitellaan reumalääkärin kanssa.

Nyt menen leikisti tekemään jotain kotitöitä (=keittiöön lukemaan naistenlehtiä...)