Paljon puhuva otsikko.

Viikonloppuna sentään pääsin askartelemaan kirjasia.Helpotti kummasti yleistä ketutusta :) Kirjekuorikirjoja tein yhden ja valokuva-albumia aloitin.Nyt se pitäisi vain saada täyteen.Kuvat olen jo aika päiviä sitten valinnut,koristeitakin piisaa,mutta joku nyt tökkii.En vain saa aloitetuksi.

Taas se iänikuinen ongelma eli liikaa ideoita pyörii päässä,mutta mihinkään ei saa tartuttua... Helmityökirjoja olen lukaissut muutamia, joista uutta Johanna Vireahon ja Sari Tammikarin Helmitaivas-kirjaa suosittelen lämpimästi uusille helmeilijöille. Siinä oli selvästi kerrottu ihan perusasioita,sellaisia jotka ovat itsestään selvyyksiä jo jonkin aikaa harrastaneille.Sopi mainiosti mun kaltaiselle keltanokalle :)

Sain myös varauksessa olleen Annika Larssonin Ihanat Korut kotiin,mutta se ei hätkähdyttänyt samalla tavoin kuin Helmitaivas.Työt olivat siinäkin kauniita, mutta aikalailla samoja kuin muissakin. Hyvänä plussana mainittakoon,että kirjassa oli myös muitakin töitä,joihin voi käyttää helmiä; vanhalle tuunaajalle joskaan ei niin yllättäviä.

Viikon aikana olen myös saanut muutamat lähetykset maailman toiselta puolen, ebaystä tilaamia helmilöitä ja muuta sälää. Lisäksi menin ja ostaa paukautin liikaa ja liian kalliilla ison laatikollisen helmiä huutiksesta (vaikka jos ihan oikeesti lasketaan niin ei ne helmet maksaneet paljoa sikäli kun vertaa oikeisiin kauppoihin, oma lompakko vain ulisi armoa ;D  Päätin kuitenkin tehdä tämän investoinnin,sillä olen saanut kivasti myytyä itselle tarpeetonta tavaraa kirppareilla eli tulos on nyt  +-0).

Nyt varmaan tiiätte mitä olen viime päivinä tehnyt...? Kakkan marjat ole mitään tehnyt! Kun nää perskuleen kädet ei toimi vieläkään!Jos jotain tarveis tehdä niin pitää ottaa kunnon yliannostus pillereitä; triplat kortisoonia ja kasa särkylääkkeitä palan painikeeksi.Siitä tosin tulee jälkeen päin paha olo,joten joka päivä ei kärsis sitä harrastaa...

Päätinkin homehtua tähän koneelle siksi aikaa kunnes pääsemme yhteisymmärrykseen yläraajaston kanssa ja vaihdan käsityögenreä paperimassan puolelle. HaHaa siitäs saitte senkin kenkut kädet!! Repikää siitä (kirjaimellisesti)!!

Maanantaina mulla oli aika ihotautilääkärille. Varsinaista diagnoosia en saanut, sillä "tää sun tapaus on epätyypillinen" Älä ny?! Onk noin?! Jotta tarttivat koepalan ja ottivat sen tuolta sisäreidestä.Ikävä paikka näin jälkikäteen kun hankaa istuessa ja kävellessä. Tietoa tulee mahdollisesti ensi keskiviikkona. Sain reseptirasvaa, jotain tujua kortisonivoidetta laitettavaksi kerran päivässä ihottuma-alueille. Ihan ok,mutta se on vaseliininkaltaista ja tuhraa näppärästi kaikki paikat :( Mulla tarvis nyt olla se kuuluisa koko-vartalo-kondoomi,että voisin liikkua kotona huoletta :D

Mies on vienyt muksuja nyt pariin kertaa mummilaan,että saan huilia. Paradoksaalista,että kun olen yksin en juurikaan "osaa" rentoutua kun odotan porukoita kotiin... Olemme sopineet,että kun saa olla yksin kotona emme tee kotitöitä vaan ne hoidetaan sitten jossain välissä kun kaikki ovat paikalla. Yksin ollessa tehdään vain omia juttuja; koneella,askarteluja tai nukkumista. Kone-aika on nykyään niin harvinaista,että en varppina mee nukkumaan vaikka mieli tekiskin.

Jatkan surffaamista ja yritän olla kuikuilemasta ikkunasta,koska pojat tulee.

                                         (Hitto,jos osais käyttää noita stereovermeitä, niin laittaisin musaa...)