possulenssu nimittäin. Esikoisella oli tiistaiaamuna kuumetta 38,8C. Se päivä menikin hänen osaltaan sumussa. Nämä jälkeiset päivät ovat olleet ihan ok. päiviä,mitä nyt päätä on särkenyt... Päätettiin ottaa varman päälle ja pidetään jätkä kotona koko viikko.Kuumetta ei ole enää tiistai-illan jälkeen siis ollut, joten epäilen tämän olleen ihan tavis nuhakuumetta. Kenelläkään muulla ei ole ollut minkäänlaisia oireita- edes mulla.Emmä kyllä suostukaan kipeeksi kun meillä olisi sunnuntaina tyttöjen askartelupäivä!! Mä olen odottanut sitä kuin kuuta nousevaa.Se on semmonen henkireikä,että sen varjolla jaksaa taas paahtaa arkista aherrusta :) Mun tarvis tehdä sinne tuulihattuja liha/kalatäytteillä.

Meillä on ollut tarkoitus jo pidemmän aikaa pistää makkarin tietokonepöytä uuteen uskoon eli maalata se. Siinä kun oli puunnäköinen muovipinnoite,joka aikojen saatossa repeytyi reunasta ja jäpikkäät sen tehokkaasti "huomaamattaan" repivät irti. Jäljellä jäi ällöruma lastulevypinta. Maalata se piti jo viime keväänä,mutta johonkin se aika vaan on kadonnut eikä mitään ole saatu aikaiseksi- ennen kuin eilen.

Toinen pojista oli koneella ja siihen (koneeseen) tuli joku vika. Mies alkoi sitä korjaamaan ja hermostui kaikkeen siihen roinaan,jota oli pöydälle ja sen välittömään läheisyyteen kerääntynyt.

"Hei, et viittis tulla vähän suunnitteleen?!" Kuului epätoivoinen parahdus makkarista kun olin keittiössä vaipumassa rauhalliseen apaattisuuteen. Vai suunnitteleen?! Totta munas...siis tietysti tuun! Sillä aikaa kun olin itekseni päiväunissa mies oli kerennyt pistää hyrskynmyrskyn kammarissa. Enpä olisi uskonut,että sitä tavaraa oli niinkin paljon mahtunut pöydälle/sen lokeroihin?! Pölytokkaleitakin oli ihan vallaton määrä,jos en paremmin tietäis niin väittäisin jonkun sinne maatuneen...(onko siis ihme,että pölyallergisella miehekkeellä on aamuisin nokka tukossa? Siivois joskus senkin laiskimus ;D )

Aloin rahtaamaan tavaroita olkkariin ja muualle kämppään sillä seurauksella,että makuuhuoneen lisäksi muukin huoneisto näyttää nyt kuin pomminjäljiltä... *huokaus, se raskaampi versio* Sainpa kuitenkin maalatuksi kertaalleen sen pöydän.Kaapista löytyi tönikkä vanhaa vaaleansinistä maalia.Sopii hyvin kun väritys muutenkin on makkarissa vaaleansininen :) Tänään jos saisi hiukan mietityksi huoneen järkkää (sitten kun ruoka on hiukan laskeutunut,nyt ei jaksa hyvä kun sormiaan nostella- että pitikin taas ahmia ittensä ähkyksi, hyi ällö! "ahne mieli sairaassa ruumiissa" vai miten se meni *hahhaa*) Mä taidan ajatella liian positiivisesti jos kuvittelen,että saatais noi hyllytkin seinään- nehän ovat vasta vuoden tuolla nurkassa odotelleet...

Leikittelin myös ajatuksella,että voitais suunnitella (nyt kun sille tielle lähdettiin) toi poikien huone uudelleen. Nyt niillä on sängyt peräkkäin toisella seinällä,mikä onnistuneesti mahdollistaa toisen häiritsemisen nukkumaan mennessä. Jos sängyt jotenkin saisi eri puolille huonetta niin ainainen iltataistelu olisi jonkin verran hankalampaa.Mikään ei tietystikään estä esim. Taistoa rynnimästä pois sängystä Uhon petiin,paitsi ehkä lepositeet, jotka mitä ilmeisemmin luetaan vapaudenriistoksi ja näin ollen olisi suorastaan rikollista toimintaa :)

Tarvii katsoa, että kuinka nopealla tempolla tämä ajatus mahtaakaan toteutua.Saattaapi olla,että Uho kerkiää sitä ennen muuttaa jo pois kotoa.

"nyt mä tahdon olla ma,pienen mökin laittaja"