Ei ollut tarkoitus tälläistä hiljaiseloa pitää,mutt asiihen se nyt on pötkähtänyt muiden asioiden kiiriessä tärkeysjärjestyksessä edelle. (en ole vieläkään kerennyt edes kuvaamaan niitä askartelupäivän leimauksia...).

Aika on hävinnyt ihan vaan noiden joulumyyjäisten järkkäämiseen. Juu tiiän,että taaskin jätin asiat liian viime tippaan, mutku...

Tänään olin koululla klo 12-17.45, huomenna pitää mennä kymmeneksi.Itse tapahtuma alkaa klo 12. Tänään olin ottamassa vastaan arpajaisvoittoja sekä muuta tavaraa ja laittelin paikkoja kuntoon. Onneksi sinne tuli myös pari muutakin ihmistä apuun ja illemmalla vielä muutama lisää. Myös oppilaita oli avustamassa kun eivät voineet osallistua telinevoimisteluun eilisen sikapiikin jälkeen. Yritimme tehdä mahollisimman paljon nyt valmiiksi ettei aamulla olisi enää muuta kuin nopea asioiden läpikäyminen. 

Hintoja rukattiin tänä vuonna "rankalla kädellä" (mukamas). Tähän asti myyjäiset ovat olleet opettajien järkkäämät, nyt me vanhempainyhdistyksessä otimme homman haltuun. Entisaikaan Onnenpyörä maksoi 50 snt, nyt hinta on 1e. Arvat nousivat myös 50 snt:llä ja maksavat nyt 1,50 kpl. Oppilaiden työtkin on hinnoteltu uudestaan ja ovat edelleenkin halpoja,mutta sentään saadaan niistä jotain kassan pohjalle.

Monta asiaa tuli nyt jälkikäteen mieleen ja olenkin laittanut niitä muistiin ensi vuotta varten. (sikäli jos ensi vuonna myyjäisiä järjestetään, opet kun vähän arvuuttelivat,että noinko me saadan homma hoidettua...)

Tarvis olisi vielä turinoida vaikka mitä, mutta mulla on tärkeä tapaaminen sovittuna ja olen siitä jo myöhässä palttiarallaa pari tuntia... eli lähen tästä moikkaamaan Unijukkaa. jospa huomenillalla pääsisin koneelle päivittelemään (molemmilla merkityksillä!) viime aikojen tapahtumia.

Siihen asti , pysykää kauniina.

-M.-