Ääh,taas on jäänyt pari päivää väliin, mut mulla on hyvä syy. Kaikki liikenevä vapaa-aika tässä
koneella on mennyt nyt sähköpostin kirjoitteluun. Pari vanhaa tuttua on lähestynyt facebookin kautta
ja sain myös tilaisuuden tutustua erittäin mielenkiintoiseen ja mukavaan henkilöön näin netin välityksellä.
Harmitus vain kun ei oma aika koneella ole riittävä kirjottamaan "tarpeeksi" kerralla...

Viikolla käytiin äijän kanssa kierrätyskeskuksessa ja kotimatkalla piipahdettiin tuohon lähikirpparillekin.


Kierken saalis:itselle sammakko,kolme isoa lusikkaa á 10snt,ihana leppiskahvikuppi+tassi 40snt ja Uholle pari
Smurffien cd:tä á 1e. Takana on kipsisetti kirpparilta 2e.

Tiettekö,mä olen niin paha akka,että saunakin piti laittaa kiinni?!
Juttu alkoi toissa perjantaina eli 30.10. Kävin saunassa pitkästä aikaa, edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt vuosi.
Talossa on kaksi saunatilaa ja meillä oli vuoro nro 2:sessa pe klo 19-21. Kaksi tuntia varattiin, koska Taisto lutraa
mielellään ja otetaan se toimintaterapian kannalta :)
Enivei, huomattiin,että ylälauteen yksi lankku oli irti,joten kirjoitin isännöitsijälle heti kun kotiin päästiin.
Keskiviikkona sitten oli tullut vastaus sähköpostiin, jossa ilmoitettiin, että sauna suljetaan. Lauteet olivat niin
huonossa kunnossa, että uhkasivat turvallisuutta. Kaikki saunavuorot siirtyvät ykkössaunaan, joka remontoitiin viime vuonna. Tuolloin piti myös kakkossaunakin rempata, mutta kaikki rahat menivät kun ykkönen piti tehdä kahteen kertaan. Ekan kerran jälkeen joku oli käynyt sotkemassa koko saunan! Syyllistä/syyllisiä ei ole saatu kiinni.
Isännöitsijän viestissä luki:Koska kakkossaunassa ei ole muita käyttäjiä teidän lisäksenne kuin Naapuri X, jonka saunavuoro pe 17-18 on vielä vapaana toisessa saunassa niin pyydän katsomaan teille sopivan saunavuoron ja varaamaan sen pe 16-17 tai 21, la 19-20.
Mä sitten tein työtä käskettyä ja soitin saunavastaavalle.Yritin hillitä itseni,sillä olin äärimmäisen kärmeissäni tästä koko saunaruljanssista. Sain varattua perjantaiksi klo 16-18 ja lauantaiksi 19-20. Lauantai otettiin,koska jäädään kyttäämään 20-19 aikaa myös.(Toi viereinen hyypiö tuskin kauaa enää tässä asuu,kun poliisit on jo kolmasti sitä käyneet vähän ajan kuluessa ettimässä...)
Okei,oltiin tyytyväisiä tähän uuteen ratkaisuun.
Torstaiaamuna sitten tuli soitto isännöitsijältä... Tuntui olevan aika harmistunut. "saitko sähköpostini?Sinun piti soittaa mulle niistä saunavuoroista" "Sain postin ja soitin heti sinne toimistolle saunavastaavalle,siellähän ne listat on." "Tässä on nyt paha sekaannus. Se perjantain 17-18 kuuluu Naapuri X:lle." "ai kuin niin?Meille sanottiin,että se on vielä vapaa?" "Niin,mä soitin X:lle enkä saanut kiinni, mutta sillä on aina ollut tää sama aika 17-18." "Niin sillä on ollut,mutta lauantaina." "No kuules!!Nyt kyllä täytyy vähän ajatella muitakin!!" "Perkele täydy,tässä talossa ei kukaan ajattele toista!" "Itsehän sä aloitit tän valittamalla siitä saunasta!"
Kyllä mulla oli taas niin lähellä etten olisi sanonut jotain liian pahaa...
Selitin,että meillä on tarvis saada pari tuntia kun ei pojan kanssa kerkiä yhdessä tunnissa, että miksei tämä yksineläjä X voisi ottaa muuta aikaa,varsinkaan kun hän ei itse ole varannut mitään aikaa vaan isännöitsijä jollain "hyvä veli"-systeemillä on valmiiksi varannut tuon ajan.
"no onhan siellä vielä se klo 21 jälkeen, sitten voi ottaa kaksi tuntia" "Meillä on kaksi pientä lasta!!" "no,onhan teillä ollut tähänkin asti aika klo yhdeksään..." " joo, ja sieltä kun tullaan niin lapset menevät nukkumaan.Niillä on nukkuaika klo 21!!"
(Tuli ihan mieleen,että mitenköhän tää onnistuisi vaikka työpaikalla. Pomo käskee jäämään töihin klo 16 jälkeen kerta "olethan sä  ennenkin ollut täällä klo 16:teen)
Isännöitsijä sitten kaikessa suopeudessaan antoi lisätunnin klo 15-16 eli nyt saunavuoro on 15-17. Onhan se ajoissa,mutta jäädään kyttäämään sitä lauantain aikaa.Jos se saadaan niin nää perjantaivuorot voi peruuttaa.

Eniten mua rupi k*rpii toi "itepähän aloit valittaa". Mä tein vikailmoituksen?! Ja se on valittamista?! Haloo!! Luulen,että isännöitsijä on saanut tarpeekseen kun olen joutunut soittamaan ainakin neljästi tämän syksyn aikana yläkerroksen koirista. Ihania otuksia, mutta se uusi pentu kärsii edelleen eroahdistuksesta. Perisuomalaiseen tapaan olen toistaiseksi nurissut itekseni ja täytyy sanoa ettei se tyyppi ole niitä ensimmäisiä, joille noin muutenkaan menisin sanomaan mitään- se kun kulkee joku hemmetin "support bandidos" nahkaliivi päällä...*pyörittelee silmiään*

No nyt käytiin ekaa kertaan eilen uudessa saunassa.Aika oli tietty epänormaalin aikainen, mutta toisaalta kerrankin sai jotain aikaiseksi myös saunan jälkeen. Tänään käytiin vielä "pikku-saunassa" eli tunnin aika. Se tuntui musta vähän turhalta, taitaa jäädä iskän omaksi ajaksi :)

Nyt sain ne tärkäimmät purettua pois sydämeltä,joten voin keskittyä Subin Aavejahtiin :) Kauniita unia...

M.