Tänään saapuivat kauan odotetut tyttöleimasimet. Tekijänä on Jill Penneyn puoliso- niin ainakin olen ymmärtänyt (sepä vaan ei ole kovinkaan paljoa se...) Daniel Torrente.

Kokoa leimoilla on jotakuinkin 5x12cm. Eikö ookkin ihania?!

Huutiksen kautta tuli ostettua nämätten tarvikkeet:

Nauhoja, karvapalloroita, alla muutama koekappale valmiista korttipohjista (kermanvaalea) ja talvinen tylleröleimasin. Sekin yllättävän suuri,hieno homma.

 

Eilisestä päivittelystä oli jäänyt kiiltokuvat pois.

näitä kertyy jälleen kerran Äidin suosiollisella avustuksella. Äippä ite keräilee (mm.) kiiltokuvia ja kun niitä alkaa olemaan jo tuhottoman paljon niin aina tulee tuplakappaleita arkeista.Niitä hänellä on isossa pahvilaatikossa,josta voin käydä napsimassa silloin tällöin parhaat päältä. Nyt viimeksi kun Myrtsissä oltiin niin vaihtarit olivat tietty siellä mukana tyrkyllä. Ja ostettiinhan niitä, mutta hyvin huomaa,ettei "nykyajan" lapset ymmärrä lainkaan kiiltsareiden päälle. Nykyään on niin paljon kaikenlaista muuta. Oli kiva kuunnella vanhempien naisten muisteloita lapsuudesta kun hipelsivät kiiltokuvien parissa :) Ennen pakkaamista kävin nopsaan Äidin laatikolla ja otin muutamia arkkeja hyvään kotiin. Kaikkia eivät ole tästä kerralta vohkittuja, mukana myös muutama itse ostettukin(!) arkki... Saattaapi kuitennii käyä silviissiin,et nääkin päätyvät siihen "en raaski käyttää"-kasaan... Kun niitä on niin kiva katsella ja vaan näpelöidä...