Viime kuukausien ostot ovat jääneet päivittämättä.Nämä seuraavat ovat elo-syyskuun ajalta.

Elukkaleimoja huutiksesta,lisäbonuksena pari kaunista lehteä- kivoja,sillä mä en koskaan raaski  ostaa tämmösiä ja jos ostankin niin en raaski käyttää niitä mihkään...--> Pihi idiootti

Cuttlebugiin tarvekalua. Tuo ensimmäinen on vielä mulle arvoitus,sitten joulukuusenpallot ja vielä lumihiutalelevy, askartelukirpparin kautta. Samalta myyjältä on vielä tulossa cuttleen ihana perhoskoho/stanssihässäkkä. Mä vaan olin innoissani sekoittanut maksut ja unohtanut maksaa sen. Tänään sain ystävällisen tiedustelun,että olenko vielä kiinnostunut...Vähän olin häpeissäni- hyvin harvoin on jäänyt mikään maksamatta paria päivää kauempaa...Onneksi oli tuttu myyjä :)

Nämä pikkuiset leimat löysin kirpparilta. Kurkkasin pussukkaan ja näin vain sekalaisen satsin jotain leimoja ja koska hinta oli kohdallaan (2e) kaappasin pussin mukaan ja tarkastelin vasta kotona, että mitä tuli ostettua...monia pieniä "halloween"leimoja, joista voi itse koota mieleisensä kokonaisuuden. Mukana oli vielä 4 kpl Harry Potter-aiheisia leimasimia. Mikä löytö! :D

Kumiläpyskät ovat askartelukirppiksen kautta hankittuja,tötterössä on äidin tuliainen. Sinisessä läpyskässä on poika lumiukon kanssa, vieressä talvinen tyttö,Seuraavassa tyttö vetää pikkuveikkaa kelkassa ja ylhäällä on talvinen poika koiransa kanssa. Purkissa on piskuisia kuutioleimoja,joiden kuvat näkyy purkin kyljessä.Näitä mä olinkin jo katsellut sillä silmällä, että vielä joskus ne hankin- äiti ehti ensin vaikkei hänellä ollut tietoakaan mun ajatuksista :)

Nämä kaikki tulivat samalta myyjältä.Muutamia viestejä olemme vaihtaneet asiat ulkopuoleltakin ja hirveän mukavalta ihmiseltä tuntuu :) Ylärivissä leimoja pikku poika lahjojen kanssa,lumiukko (pikkuleimat puuttuvat) ja Anyan tyttö ompun kanssa.Noi tagit ovat ihanaa mulberi (?) paprua-kuuluvat osastoon "en raaski käyttää" ; )

Nämä aarteet ovat kotiutuneet ebaystä käsin. Mä olen täysin "lumoutunut" noihin tyttöleimoihin-tekijä Jill Penney. Muut tuli hankittua ns. oheistuotteina kun kerran postimaksut pitää maksaa niin otetaan sitten koko rahalla...

Ja vielä muutamat ostokset.Keskimmäinen ruskea leimaväri kuuluisi kyllä tuonne ylös paljettisälän ja muun joukkoon. Yo-leimasin ja hi-bossleimasinväri tulivat samassa kuin myös kuvasta puuttuva kulta embossausjauhe (huutiksesta). Lumihiutaleleimasin on uusin hankinta askartelukirpparilta.

Edelleen odotan sormet syyhyten "Sitä Lähetystä" .Tulee jostain päin Ameriikoita,joten saattaa kestää jopa kolme viikkoa...

Tulossa on kolme Jill Penneyn tyttöä. Tutustuin niihin tuon punaisen Just Stamps-lehden kautta (mm. tuo saparopäinen kannessa).

Kolme ohuempaa leimalehteä tuli myös askartelukirpparilta.Kirjan hankin huutiksesta.

Tarkoitus oli nyt syksyllä hankkia hiukan enempi talvisia/jouluisia leimasimia,että saisi kunnolla paneutua joulukortteihin.Leimaaminen on kuitenkin jonkin verran helpompaa kuin 3d-arkkien leikkaaminen- se kun kysyy terveitä käsiä eikä niitä juuri nyt ole tarjolla :) Onneksi 3d-kuvia on tuolla laatikoissa jo valmiina kasattuina suuret määrät ettei ihan heti tule tarvettakaan leikellä. 

 

Toissapäivänä näin käytävään jätetyn laatikoston.Se on taas niitä tavaroita,joista täytyy päästä eroon,mutta asianomainen ei tiedä mitenkä se tapahtuu...Roskikseenkaan se ei mahdu,kierrätyskeskus ei ota vastaan rempallaan olevaan vanhaa laatikostoa ja kaatiksellekin on pitkä matka ja sitä paitsi sehän maksaa. Eli helpoin ratkaisu on jättää se käytävään,josta sen Joku korjaa.Laskuhan tietty tulee taloyhtiölle,mutta sekään ei haittaa kun on kuitenkin kohta puoliin muuttamassa tästäkin perslävestä ihka oikeaan asuntoon " so long suckers". No, mut jees. Mä siis bongasin tuon hyljätyn viritelmän häpeillen piilottelemassa nurkan takana. Sanoin silloin miehelle,että katsotaan pari päivää ja jos se ei mihkään liiku niin se on mun "hmm.. epäilemättä" sanoin tuo sydämeni valittu ja lähti pää painuksissa ja raskain askelin hissille. Eilen kyselin, että vieläkö on siellä samoin tänä aamuna kuulustelin laatikoston olemassa oloa. Koska vastaus oli epämääräinen "emmä tiiä,en muistanut katsoa" niin läksin niine hyvineni alakertaan kylpytakissani tekemään pelastusoperaatiota. Luojan lykky,että siinä oli pyörät alla! On meinaan aika painava...Eli tästä voimme selkeästi vetää sen johtopäätöksen,että laatikosto oli tarkoitettu mulle! Miksi muuten se olisi ollut mun niin helppo kotiin kiikuttaa?!

Laatikoiden reunat ovat kuluneet ja pohjat suttuiset, vaan pieniä ne olivat nuo murheet. Suurin ongelma oli ylin laatikko, josta puuttui ne kiskot reunoista. Meinasin jo ottaa puhelimen käteen ja rimpauttaa läheiseen K-rautaan,että löytyykö niiltä pelkkiä kiskoja, mutta mieheke päätti päästä vähemmällä ja sukelsi vaatehuoneen perälle. Haki sieltä pätkän jalkalistaa, jonka sahasi ja halkaisi sopiviksi kappaleiksi."Näppärää, eikö totta". Tuli kyllä hyvät kiskot pelkistä listansiivuista,vähän ovat vielä jäykät,mutta eiköhän sekin aikaa myöden helpota.

Laatikoiden pohjalle leikkasin tapeteista aluspaprut ja tarkoitus on vielä joskus siistiä koko hökötys ulkopuoleltakin. Kahvat tosin meinaan jättää tuollaisiksi,koska ne on mielestäni hienot.

Huomasinpa,että mieskin on oppinut askartelun hienouksia,kun sanoi lopuksi,että nyt sun tarvii vielä "decopassata" laatikosto ja virnuili, piru, päälle :D

Tästä lähdettiin.

Mä toimin tosiasiallisena työnjohtajana. Tein ankaraa aivotyöskentelyä korjausprosessin aikana miettien mitä kaikkea askartelusälää laitan laatikoihin. Se on kuulkaas vaikeaa hommaa se!