mä pääsen kirpparikierrokselle!! Vanhemmat tulevat hakemaan aamulla 7.15. Ensin käydään Malmilla,sieltä Myrtsiin Pandatorille ja lopuksi "legendaariseen" Myyrmäkihalliin.  Rahaa pitäisi ottaa tarpeeksi,mutta mikä on tarpeeksi?

Hakusessa ei oikeastaan ole mitään. Monopolya katson,miehekkeelle tasku-Akuja, lapsille lehtiä (Uho toivoisi Muumeja?! En ymmärrä..kohta 9v. poika?) ja talvipopoja jos löytyisi parit 36 nron. Viime vuodesta viisastuneena (kyllä,niinkin voi käydä,että mä opin vielä tälläkin iälllä ;D ) tarve on ainakin parille parille talvisaappaita per poika, Taistolla olisi hyvä olla kolmet kengät.

Jotain halloweenkamaakin voisi etsiä ja tietty kumiankkoja,pezejä,smartiesseja ja askartelusälää... Joulukoristeitakin olisi kiva löytää- semmosia,jotka sopivat "maalaisromanttiseen" tyyliin :) Varsinainen tarve on pienelle naulakolle. Eteisessä on vain hattuhylly/vaatetanko-yhdistelmä, joka on sinänsä kiva etteivät kuteet roiku lattialla, mutta toisaalta epäkelpo kun lapset eivät yletä ripustamaan takkejaan. (Vaan tuskinpa ripustaisivat vaikka olisikin käden ulottuvilla,mutta ainahan sitä voi sellaistakni fantasioida...). Halutun pikkunaulakon ajattelen sijoittaa sopivalle korkeudelle ja "kepin ja porkkanan" avulla koulutan jätkät sitä myös käyttämään ;D (niin ja lehmät lentää...)

Ei hemmetti,taas on päivä pulkassa ja mä kökin tässä. Ideat ovat sekoittaneet ennestääkin sekaisen päänupin eivätkä anna rauhaa lepuuttaa harmaata massaa. *höh* ja mikä ärsyttävintä--> Mä en saa aikaiseksi mitään!

----------------------------------Sänkyyn........................................

                                                                                                    (niinkuin tää sit nukkuis muka)