Enpä ole muistanut kuvata kaikkia hankintoja. Nämä ovat kuitenkin viimeisimmät. Askartelukirpparin kautta leimasin ja ebaysta Spellbinderin Impressabilities.

Leimasimen mukana tuli pari lahjusta,tosi södet :) Spellistä en tiedä vielä laitanko huutikseen vai pidänkö itelläni.Katsotaan onko sille mitään käyttöä- en ole lainkaan varma mitä kaikkea sillä voi ylipäätään tehdä... Se on ihan ohut metallinen juttu, joka ilmeisesti irroitetaan reunoistaan. Kuoressa lukee --> Emboss and deboss. Letterpress with ink. Customize the template. Use for embellishments. Use as a stencil. Kokoa tuolla "tarvikkeella" on 11x15 cm ja tuntuu olevan kovasti taipuvainen niin, että täytyy olla helläkätinen. Jos jollakulla on jotain kokemusta tämän käytöstä niin kaikki vinkit otetaan mielihyvin vastaan.

Viime lauantaina oli askartelupäivä pitkästä aikaa. Mentiin Bestiksen Isosiskolle ja jokainen teki jotain. Itse aloitin taas vääntämään muistikirjasta. Saajakin on tiedossa, joten en vielä laita kuvaa siitä. Hieno siitä tuli, hiukan vaatii hienosäätöä, mutta eiköhän se valmistu lähiaikoina.

Tuo leima tuleekin ihan tarpeeseen kun meillä olisi tarkoitus kokoontua ennen joulua kortteja tekemään. Mulla on kovin vähän jouluisia leimasimia,joten tämä oli hyvä löytö.

Ai niin ja ostin myös a.kirpparilta saksankielisen leimailulehden, siinä on paljon ideoita sekä huutiksesta ristipistomallilehtisen, jossa on 7 Nalle Puh -aiheista kuvaa. Itse asiassa etsin huutiksesta jouluisia ristareita lähinnä korttikokoa, mutta nalle puh tarttui haaviin...

 

Mulla alkoi eilen työväenopiston ompelukurssi. Siellä jokainen tekee omiaan ja opettaja neuvoo sekä ideoi. Ihan hyvä niin saan jotain käsitystä kaavoittamisesta. Mulla on yksi paita kierrätyskeskuksesta, joka on liian lyhyt ja pinkeä, mutta malli on todella kiva. Otan sen joku kerta mukaan ja pyydän apua sen kaltaisen paidan kaavoittamiseen. Muitakin mielenkiintoisia kursseja olisi ollut, mutta kaikki ovat keskustassa tai kauempana. Ompelukurssi järjestetään tossa Uhon koululla eli matkaa kertyy ruhtinaalliset 200 metriä :) Uhokin harrastaa nyt innokkaasti. Sillä on tiistaisin ensin koulun poikien liikuntakerho, jonka jälkeen partio, keskiviikkoisen puuhakerho ja torstaisin vielä kaupungin pitämä liikuntakerho tytöille ja pojille. Ollaan miehen kanssa tyytyväisiä, että liikuntaa on nyt enemmän. Vielä viime vuonna Uho ei tykännyt juuri lainkaan ulkoilla. Taiston kanssa ei vielä olla mietitty harrastuksia, mutta eiköhän ne ensi vuonna tule ajankohtaisiksi kun menee kouluunkin. Sille olisi hyviä lajeja mm. paini ja nyrkkeily. Meillä on tuolla nurkassa miehen oikea nyrkkeilysäkki ja Taistolla on oikeat otteet/ tekniikka ja todella paljon sitä voimaa niin, että säkki kyllä saa kyytiä :) Tiiä sitten mikä Tyson siitä isona tulee (kunhan jättää korvat rauhaan...)