Lauantaina torilla oli "joka lauantainen" kirppari.Mentiin äidin kanssa sinne tiskin taakse.Paikka on ilmainen,joten hinnatkaan eivät tarvitse olla pilvissä tienatakseen :)

Miinusta siitä,että paikalla pitää olla todella ajoissa.Äiti meni sinne jo 6.15 varaamaan paikkaa ja isä tuli hakemaan 7.30. Jotain sentään meni,mutta lähes puoli-ilmaiseksi. Täällä meillä päin kun on se "kyräily ja kyttäys"-mentaliteetti aika voimakas.Ihmiset eivät kehtaa tulla katsomaan/kysymään mitään,ollaan kuin oltais muka vahingossa tultu paikalle ja katsellaan silleen puolihuolimattomasti ettei myyjä vaan luule,että olisi muka kiinnostunut. Ja kun jotain löytää niin hinnan pitäisi olla ihan älytön; mielummin niin,että myyjä tarjoaa kahvit,jos suostut tavaran ottamaan...

(tienaa siinä sitten ;D )

Mä pyysin mm. lasten käyttämättömistä tuulihousuista (oli vielä lappu kiinni ovh 12e) yhden euron- oli liikaa.Kovasti yritti vielä tingata,mutta tällä kertaa pysyin kovana.Ottihan se eukko ne kuitenkin loppujen lopuksi,mutta olisi halunut välttämättä myynnissä olevia koruja kaupan päälle...

No joo, hauskaa kuitenkin oli ja näin paljon tuttuja (yllättävää?!).Häpeäkseni täytyy myöntää,että tunsin suurta mielihyvää kun näin erään tutun tytön lapsuudesta "kasvaneen" minuakin isommaksi- ei muuten,mutta hän itse aina haukkui muita lievästikin tukevampia silloin nuoruudessa...Siitäs sai, ähäkutti!

Täytyy kyllä mennä myymään Myyrmannin halliin syksyllä,siellä on niin paljon enemmän potentiaalisia ostajia,että tavaraakin saa pois helpommin.

Mies vähän epäili,että pakkoko on nyt mennä kun "sulle tulee taas migreeni".Väitin kivenkovaan vastaan ja lupasin sitten olla valittamatta. Eihän muru koskaan ole mitään kieltänyt,mutta sille on nyt vaan kehittynyt joku huolehtivaisuuskomplekti mun kaikkien törttöilyjen vuoksi :)

Kirpparilla jouduin kysymään,josko vanhemmilla olis särkylääkettä mukana-otin pari 400mg buranaa...Eilen käytiin isän synttäreillä ja siellä alkoi kunnolla juilimaan.Otin pari 800mg buranaa,mutta ne ei enää kerenneet auttamaan. Ei kait tää ole migreeniä vaan sitä "ilmanpainepäänsärkyä", tulee melko lailla aina kun on tämmöset ilmat...Pilsuja voin kyllä napsia miten paljon vaan ilman hyötyä.Klo on nyt 12 ja olen ottanut 6x 800mg buranaa. Ei auta. En ota enempää.

(hemmetti,miksi toi ukko on aina oikeassa?)

Jaapajaa.Töistä tuli viestiä.Kysyivät otanko osaa labran hautajaisiin 31.8. Taidan passata-mä en ole hyvä hautajaisjutuissa.Mä kyllä mielelläni avaan ne vainajat ,pesen ja laitan valmiiksi,mutta se kirkkojuttu ei ole mua varten.

Naiset ovat menossa ilmeisesti Siuntion kylpylään,mutta mua ahdistaa kovasti koko tämä labran lopetus,joten vältän turhaa stressiä ja nyhveröin mielummin kotona. Olen huomannut pitkällä kokemuksella ettei mulle toi huolehtiminen ja stressi sovi; paikat menee ihan lukkoon ja tulehdusta pukkaa. Jätän siis ne hommat muille. Sovin meneväni käymään töissä ensi viikolla.

Noniin,Uho pääseekin just kohta kotiin ja sopivasti tuolla alkoi sataa vettä kuin saavista kaataen. Onneksi matka ei ole 100 metriä pidempi. Meen siivoamaan vessan,että mahtuu heittämään tavaransa kuivumaan.

 

(ainiin tienasin jotain 25 euroa,joista 8 meni omiin ostoksiin: 3VHS videota poijille.Taistolle kolmet housut ja kaksi t-paitaa,Uholle yhdet housut. ei paha,pitää vaan kaikki pökät lyhentää)