Keskiviikkona soiteltiin jostain työpaikan henkilövakuutusosastolta (jotain sinne päin se taisi olla) ja kyseltiin mun sairasloman jatkuvuudesta ja todistuksesta.Sanoin meilanneeni ne samana aamuna pomolle. "ok,sairikka siis jatkuu ja paprut ovat tulossa- asia selvä.Oletko muuten ollut yhteydessä palkanmaksuun?Sulla on siellä joku pikku rästi hoitamatta" Mistään rästeistä en tiennyt mitään,joten sain puhelinnumeron. Soitin sinne ja kysyin selitystä.Pikku rästi on suuruudeltaan vajaa 1200 euroa. What the f**k?! PIKKU?! Mistä syystä? Koskapa eivät olleet huomanneet sairaspäivien menneen umpeen ja olivat siis maksaneet mulle täyttä palkkaa. Yritin selittää,että vakuutusyhtiöhän maksaa sairaalalle kaikki minusta aiheutuneet kulut. Soitin vielä vakuutusyhtiöönkin ja pyysin tarkistamaan asian ja näinhän se oli.Mulla on kotiin tullut nivaska papereitakin, joista käy ilmi mitä on kenellekin maksettu ja kenen toimesta. Kaikki kulut on maksettu...Kun jäin sairaslomalle olin huolissani perheen pärjäämisestä kun tulot tippuu.Tuolloin rauhoiteltiin ettei mitään hätää ole juuri koska vakuutusyhtiö maksaa sitten sen mitä sairaala ei maksa ja näin saan koko ajalta täyden palkan.

Sain myös numeron "henkilövakuutusosaston" esimiehelle, jonka kanssa jutskailin tänään. Tuntui ihan miellyttävältä henkilöltä ja tuli vaikutelma, että hän jopa kuunteli. Kerroin,että vakuutusyhtiöllä on todella pitkät jonot eli laskut yms. maksut saattavat olla myöhässä. Tämä osaltaan voi vaikuttaa asiaan myönsi rouva puhelimessa.Hän lupasi selvittää asiaa ja soittelee myöhemmin. Tein selväksi ettei mulla ole rahoja maksaa takaisin eikä kyllä aikomustakaan, sillä virhe ei ole minun.

No katsotaan miten tässä käy...Ihan kuin tällä hetkellä ei olisi tarpeeksi tullut ulostetta niskaan.

Kirsikkana tässä kakussa on toi reumalääkitys.Tai oikeastaan sen puuttuminen.Mun reumahoitaja soitteli eilen ja keskusteltiin aloitetusta biologisesta lääkkeestä, Enbrelistä. (Enbrelliähän pistin pari vuotta sitten runsaan puoli vuotta ennen kuin piti lopettaa polttavan tunteen vuoksi) Sain ekan piikin viime perjantaina 8.5. Lääke tuntui helpottavan ja mietittiin silloin piikkihoidon jatkamista. Nyt sitten tuli mutka matkaan, sillä Enbrelliä ei saa pistää jos on avonaisia haavoja. Siinä on suuri riski saada sepsis ja haavat voivat tulehtua niin etteivät mene umpeen enää lainkaan. En halua ottaa sitä riskiä,joten sovittiin ettei pistetä ennen kuin jalat ovat ehjät. Se taas merkitsee etten kohta enää pääse eteenpäin. Kortisonia lisättiin tripla-annokseksi aluksi 15.6 asti, jolloin on reumalääkärin kontrolli. Lisää nesteläskiä tiedossa. Voi kettu.

Jotain hyvää sentään eli Taiston paperit tulivat tänään.DG on F90.9 Tarkemmin määrittämätön levottomuus ja uhmakkuus,kykyrakenteen epätasaisuus. Kansankielellä tarkoittaa siis mitä?!

Papereista käy kuitenkin hyvin ilmi,että poika tarvitsee jatkuvaa aikuisen ohjausta eskarissa ja kotona.Taidot ovat ikätasoa heikommat osin jopa pari vuotta.Täytetään vkonlopun aikana nyt myös pojan vammaistukihakemus

Ääh,mä haluisin jo muuttaa.(ja ei ,meillä ei ole vielä toista asuntoa ;D)