Osallistuin Piiskun leimakuvavaihtoon.Kuori tipahti luukusta eilen.Tänään mies sai kunniatehtäväksi hankkia mulle kunnon akvarellipaperia keskustasta kun lähimarketissa ei luonnollisestikaan sellaista löytynyt...

Leimatessani huomasin,että jotkut polymeerileimasimet olivat niin tahmeita,että jäivät kiinni paperiin ja repivät päällikerroksen ikävästi :( *höh* Itse tykkään enempi vesiväripaprusta,joka on hiukan ohuempaa, mutta tasaista ja muutenkin mukavempaa.Vaihtoon halusin paksua akvarellipaperia,koska "kaikilla muillakin oli"...

Vaihdossa oli lupa rohmuta eli käytin tilaisuutta röyhkeästi hyödyksi. Osasyy oli yksinkertaisesti päättämättömyys, sillä tarjolla oli aivan valtavasti liian paljon erilaisia ihanuuksia.

Nämä tarttuivat käteen:

Ja nämä taas laitoin menemään:

Melkein kaikkia on kaksi kappaletta,toivon mukaan kelpaavat :)

 

Huomenna mennään viettämään myöhäistä äitienpäivää mun kotiin;viime viikolla ei menty kun mummi oli kipeenä.Tein äsken tälläisen kortin.Kuva oli onneksi leikattuna valmiiksi.

Kuva on hiukan utuinen,mutta kai tuosta idean saa selville.

 

Eilen käytiin kirjastossa porukalla.Siellä oli poistokirjamyynti.Itelleni löysin paperiaskartelukirjan ja Uho otti 4 hemmetin paksua eläintietokirjaa (yllätys?!).Aikuistenkirjat maksoivat vain euron/kpl.

Loistavaa!