*huokaus* Mikä soittorumba. Olen yrittänyt selvitellä asioita;minun, pojan, meidän...

Soitin ihmiselle,jonka piti soittaa mulle eilen.Siellä oli taas vastaaja,johon jätin viestin pyytäen soittamaan mulle päin.

Soitin pojan neuvolaan- ei vastattu.

Soitin perheneuvolaan psykiatrille- ei vastattu

Soitin perheneuvolaan sosiaaliTYÖNTEKIJÄLLE- ei vastattu

Soitin perusturvakeskukseen, jossa vastattiin 10 min.odottelun jälkeen.Esitin asiani ja sain puhelinnumeron. Soitin saamaani numeroon- siellä oli vastaaja, joka kertoi asianomaisen olevan paikalla jälleen huomenna klo 8.

Tässä meni parisen tuntia.Rupee pikkuhiljaa takapuoli puutumaan- onneksi on millä istua :)

Täytyy ottaa seuraavat uusintasoittokierrokset kahvipaussin jälkeen.

Eilen oli kaunis päivä.Kun pojat kotiutuivat syötiin ja lähdettiin rantaan käymään. Taisto oli jo ennen lähtöä hiukan velton oloinen ja mähki meijän sängyssä- halusi kuitenkin lähteä.Ulkona onneksi reipastui ja varsinkin kun pääsi lotraamaan rantaan.Olisivatpa nuo menneet uimaankin jos olisi uikkarit olleet mukana.Ensi kerralla sitten.

1242722601_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Samalla pääsin rulliksen kanssa koeajolle; hyvin pelitti,pitää vain hiukan jalkatukia nostaa kun oli niin pieni maavara,että kolahti jokaiseen kiveen...

Reilut pari tuntia oltiin reissussa ja kun kotiin päästiin alkoi Taisto taas velttoilemaan ja valitti päänsärkyä.Se meni ihan kalpeaksi ja itkemäänkin alkoi valitellen päätään.Annoin lasten aspiriinia ja kylmän kääreen otsalle. Kyllä se pahasti riipaisee kun ei pysty lastaan auttamaan tuon kummemmin.Pojat ovat perintönä saaneet migreenin...Ressukat. Isäntä lähti kauppaan ja muutaman minuutin sen jälkeen Taisto alkoi oksentamaan.Sain jotenkuten kädet kupiksi alle ja suurimmat sotkut syliin.Vessan ovia en sitten saanutkaan auki kun oli kädet täynnä oksuvelliä ja ryntäsin keittiöön lavuaarille.Tukka uiskenteli mukavasti siellä liemessä...*yök*huuhdoin suurimmat pois ja klenkkasin auttamaan muksua vessaan.Tälläisinä hetkinä pöntön soisi olevan metrin kanttiinsa,että osuisi paremmin...Otin riskin ja avasin vaatehuoneen oven napaten käsikopelolla muutamat käsipyyhkeet.Sain juuri paiskattua oven kiinni ajoissa etten saanut rojua niskaani (äänestä päätellen sieltä tuli joku kontillinen tavaraa oven suulle,täytyykin mainita asiasta miehelle). Menin pesemään sänkyä ja lattiaa.Samalla huomasin, että sidetarvekassini oli onnistunut saamaan epämiellyttävän vatsalaukun sisältökuorrutuksen *nice*. Pesin,puunasin ja tuuletin,mutta haju ei vaan ottanut lähteäkseen.Illemmalla mies kaatui hajustepullosta satsin patjalle ja lattiaan,että saatiin eden hiukan tuoksua hajun tilalle.Se helpotti. Meni vielä joku tovi episodin jälkeen kunnes poitsun olo helpottui, hyvä niin.

Liekö sitten tullut auringonpistos vai mikä oli tähän kohtaukseen syynä.

Löysin blogien aatelia,kurkatkaa tänne. Maailmassa on sentään jotain hyvääkin :)