Mä alotan nyt kirjottamaan kuulumisia,mutta koska lapsoset ketterät ovat hereillä,niin saattaapi tulla "jotain muuta" tekemistä tähän väliin...

Uhon kinttuja on nyt rasvailtu ahkerasti.Käytettiin ZIpZoc´eja käsketty aika.No joo, sen aikaa kun niitä käytettiin jalat tuntuivat olevan silosemmat ja muutenkin paremmat.Nyt lopettamisen jälkeen aikaa on mennyt jotain pari viikkoa ja jalat ovat kutakuinkin samanlaiset; eivät ehkä nin "suomuiset". Lumiukko-rasvausta ollaan harrastettu- pari iltaa on jäänyt syystä tai toisesta väliin.Jalkoja pitäisi vissiin rasvata useampi kerta päivässä,mutta missä välissä?! Aamulla ei kerkiä ennen koulua kun ei ehdi imeytymään,iltapäivällä on poitsulla normaalisti muita menoja eli rasvaus jää iltaan väkisin.Onneksi tilanne yleensä on helpottunut keväällä ja kesällä on vain pientä ihottumaa.

 

Taiston tutkimusjakso on ohi. Otti se kolme päivää lasten linnan käytöshäiriöpolilla.Maanantaina 30.päivä oltiin miehen kanssa siellä molemmat. Taisto käyttäytyi kuin unelma...Meitä haastateltiin ja juttelimme myös sosiaalitädin kanssa.Hän kertoi mitä kaikkia tukia voisimme hakea ja ihmetteli miten miten ollaan jaksettu ilman apua.Mies sanoi,että sitä on kasvanut siihen ja nyt on jo ihan turta.Ihan niin ja sairas huumorintajukin helpottaa ;) No,pääasia,että jätkä saa apua edes nyt. Henkilökunta siellä oli todella mukavaa. Maanantaiaamuna kysyin heti,että mitä he odottavat meiltä,miten miedän pitäisi käyttäytyä etc. Perheneuvolassahan saatiin palautetta kun emme komentaneet Taistoa ilmeisestikään tarpeeksi- mutta mistä sitä voi tietää,mitenkä he haluavat ihmisten tuollaisissa paikoissa käytäytyvät? Että tarkkaillaanko lasta ja saako siihen puuttua vai mitä tapahtuu jo menee komentamaan "väärässä paikassa väärään aikaan". No mutta kuitenkin. Sanoivat,että hoitavat Taiston ja me saadaan olla ihan rauhassa vanhempien huoneessa.Meidän ei siis tarvitse  tehdä mitään :) Ainoa miinus oli se sietämätön kylmyys. Mä olin ihan jäässä koko ajan. Viimeisenä päivänä mulla oli jopa villasukatkin jalassa, mutta ei auttanut. Ekana päivänä mentiin ukin autolla,jätettiin se heti parkkiin jäähallille ja siitä käveltiin sairaalaan. Seuraavat päivät ajelin poitsun kanssa kahelleen taksilla. Se oli näppärää kun ei tarvinnut maksaa kuin omavastuu 9,25eur/suunta. Koko matka maksoi n.85eur./suunta. Jos olis ollut rahaa niin olisimme hakeneet itse jälkikäteen Kelalta korvauksen,mutta siihen ei nyt ollut varaa. Kun tilasi kyydin piti muistaa selittää,että kyseessä oli ns. Kela-kyyti ja varmistaa, että kuljettaja hakee itse korvauksen ja mä maksan vain omavastuuosuuden. Yhden ainoan kerran tuli hässäkkää kuljettajan kanssa kun hän ei suostunut kyyditsemään, koska meillä oli muka väärä paperi. Näytti vielä oikean kelan lomakkeen ja heitti sitten ulos autosta. Mun paperissa oli tasan samat asiat,mutta vähän eri paikoissa. Muut kuskit hyväksyivät mun paperin.

Yhteenvetopalaveri on 24.4 ja sinne tulee myös perheneuvolan psykiatri ja Taiston kerhosta erityislastentarhanopettaja. Katsotaan sitten mitä pojalle kuuluu ja miten tästä edetään.

....ja sitten häärimään muuta....tää jaksaa heti kun saa rauhan....