eli eli. Pientä taukoa taas tässä kirjoittelussa kun nää kirjoituselimet (=kädet) eivät kunnolla toimi...

Viime viestissä unohdin mainita,että saimme kokeiltavaksi melatoniini-pilsuja- Taistolle siis. Hänellä kun on noita nukahtamisvaikeuksia. Jätkä vetää viimeiseen asti satanen lasissa ja tipahtaa unimaahan vaikka kesken lauseen. Hän ei "malta" nukahtaa. Melatoniinipillerit auttavat rauhoittumaan eivätkä ole varsinaisia unipillereitä. Rauhoittavat just sen verran,että poika ehtii hiljentyä hetkeksi ja onkin sitten kanttu vei. Meillä on ollut uskomattoman rauhallisia iltoja viime aikoina. Tosin eka kerran kun Taisto otti lääkettä (to 2.4.09) hän nukahti hienosti,nukkui tunnin ja sai aivan mielettömän raivarin..."Se siitä tabletista" ajattelin tuolloin kun yritin rauhoitella täyttä kurkkua huutavaa muksua.Ensimmäiseen puoleen tuntiin poikaan ei saanut minkäänlaista kontaktia.Pikkuhiljaa alkoi reagoimaan ympäristöön ja mun hokemaan "äiti tässä,ei mitään hätää,rauhoitupas nyt,jutellaanpas vähän,lukisinko mä sulle jotain kivaa satua,pölöpölöpölö...."

Raivaria kesti suunnilleen 40min,sitten ehti hengittääkin välillä ja mä aloin lukemaan Aladdinia. Onneksi poika nukahti jokseenkin nopeasti ja pääsin takaisin sohvalle. Uho oli kömpinyt heti kohtauksen alkaessa meijän sänkyyn.Herättelin häntä puoli 12 maissa ja talutin omaan sänkyyn.

Mutta torstaita seuraavat yöt ovat menneet hienosti.Mä kyllä liputan melatoniinin puolesta :)

Mulla sitten on ollut ongelmia käsien kanssa.Kävin kortisonipiikillä 3.3 ja 24.3 ja nyt olisi taas tarvis.Viikonloppu meni enempi kipuillessa- varsinkin lauantaiaamu oli hirveä. Heräsin klo 5 ja otin Oxynormin,klo 6 otin uuden.Klo 8 nousi mies ja haki mulle pari Burana800:sta.Odotin tunnin ja pyysin "jotain,vaikka haulikko..." no toihan tuo sentään Litalginia, jos se vaikka auttaisi,vaan eipä tehonnut sekään.Klo 10 otin vielä pari Panacodia,jotka eivät auttaneet nekään mitään.Sitten oli annettava periksi ja kömmin tiukemmin peittojen alle. Muut päivät ovat olleet hiukan helpompia, mutta käsillä tekeminen on jäänyt minimiin.

(pakko oli tehdä isovanhemmille pääsiäiskortit.Huom! 3d-kuvat on leikattu viime pääsiäisenä...)

Mun piti kirjottaa jotain mutta en enää muista mitä kun jäin tuijottaa tot telsuu...Paan pari kuvaa ja mietin samalla...

  Mauri kiipeilee,kuva otettu 26.3.2009

Yhdistetty synttäri- ja tsemppikakku. Äijällä oli 29.3 syndet (33v.) ja Uho tarvitti hiukan vetoapua,että kestäisi ne "ällöt sukat". Lupasin hänelle kunnon kakun jos jaksaa pitää kiltisti viikon verran sukkia.Jätkä halusi ehdottomasti kolmikerroksisen kakun,"semmonen,joka kohoaa ylöspäin,että alin on suurin ja sitten keskikokoinen ja ylhäällä olis sitten se pienin.Niinpäin se sit kato pysyy paremmin pystyssä..." Just joo,kiitos kultaseni,että luotat äitisi leipomistaitoihin noinkin paljon...No,tein kaakun ja siitä tulikin siten viisikerroksinen.Esteettisesti ei kovin kaunis,mutta ihan syötävä se oli.Itsekin maistoin siitä pienen siivun vaikken olekaan mikään kakkujen ylin ystävä. Välissä oli suklaavanukasta ja mansikkamössöä (Belgialaisia pakastemantsukoita-yök! Eivät maistuneet juurikaan miltään...)Päällä raastettua suklaata.

 

No nyt välähti! Kävin ostoksilla niin kuin eräässä postauksessa kerroin.Kauppa oli Crafty Bargains. Tilaaminen oli helppoa ja valikoima 3d-arkeissa monipuolinen -lähes loistava. Hinnatkaan eivät olleet pahat verrattuna meikäläisiin (vaikka edelleen mieluiten käy Lumikelloilla ostoksilla). Postituskulutkaan eivät päätä huimanneet- mulla meni 2,49£. Kokonaisuudessaan saalis tuli maksamaan 21.90+2.49=24.39£ (valuuttamuuntimen ja tän hetkisen kurssin mukaan 26.95€)

Ja tässä (huonohko) kuva hankinnoista.Pelkkiä 3d-juttuja

  Yritin etsiä enemmän poika-aiheita kun jotenkin mulla tuppaa olemaan enemmän niitä söpösiä tyttöjuttuja ja vauva-aiheita. Yhteenveto mitä tuli ostettua: 21 tavis 3d-arkkia, 6 stanssattua,4 leikattavia kuvia (noi vauvajutut vasemmassa reunassa) sekä 1 "kimono"-arkki eli siitä voi leikata 3 erilaista kimonoa- sen hankin ihan "opetusmielessä".Siitä voi ottaa mallia myöhempää käyttöä varten ja soveltaa omiin tarkoituksiinsa. Yhteensä 32 arkkia.Näistä selkeästi oli poikamaisia 12,tytöille 8 ja unisex 12.  Ei paha vai mitä. Voin suositella lämpimästi. Tavaraa oli kaupassa muutakin,mutten niille oikein lämmennyt tässä vaiheessa--> varoin liikaa postikuluja. Papereitakaan en viitsi lähteä ulkomailta osteleen kun niitä saa samoja Suomestakin ja mulle on toistaiseksi riittänyt mm. Askartelukirppiksen tarjonta ;D

Onnenpuussa kävin ostoksilla 10.3 kuluvaa vuotta,sieltä nämä

Onnenpuu on yksi mun suosikeista tässä maassa. 3d-arkkeja, ääriviivatarroja, kapeaa silkkinauhaa (v.pun ja v.sin), värillisiä höyheniä (näihin mulla oli joku idea,mutta paketin saapumisen jälkeen en enää  muistanut sitä) ja pussillinen kimaltelevia lumihiutaleita (oli pakko ostaa kun olivat tarjouksessa :D )

Kierrätyksessäkin kerettiin käymään aikoja sitten (17.3).

  Sieltä jäi haaviin pari tuoppia. Ei tartte heti kohta olla antamassa lisää mehua kun jätkät juovat näistä mukeista. Kotikansio on toi tumma juttu- ruma,mutta kätevä mun paprujen säilyttämiseen.Vaaleanpunainen pikku tytön mekko- otin koska oli kiva pikkuruudullinen aluskangas (tildailuun tiekkös ;D ). Taisto oli mukana ja sen oli pakko saada toi vesipyssy vaikka se oli rikki...Itse bongasin ihanat kissaverhot,jotka eivät sittenkään saaneet meiltä kotia :( Olivat liian pienet. Verhojen päällä on kourallinen pokemonhahmoja. Näistä kaikista maksoin ruhtinaalliset 1,20€

nyt ei enää kärsi jatkaa.Muistuttakaa joskus että pistän tänne lisää noita ostospaikkoja.Ovat työn alla,mutta ei ole kyennyt pistämään niitä "paperille".

Nyt muutama "ilopilleri" ja unten maille. (jos hyvin käy niin pääsen huomenna ulkoilemaan-suunnitelmissa käynti lähikirpparilla- sikäli jos on kohtalaisen ok.)