Oisko eka kerta kun aattelen "ääneen" tehdä jotain tiettyä ja itseasiassa saan sen "jotain"  tehtyäkin...*hämmästys*

Kaivoin tilda-kirjat ja vanhat tyynyliinat esiin.Mitään kaavoja en alkanut sen kummemmin piirteleen,"vetelin paljaaltaan" ;)- mielestäni tuli ihan kelpoja noin äkkiä tehdyiksi ja käsin harsituksi. Tyynyliinat ostin viime syksynä läheiseltä kirpparilta.Noita vihreäruudullisia oli lisääkin,mutta pihinä ostin vain kaksi.Seuraavana päivänä -yön huonosti nukuttuani- menin heti töiden jälkeen takas ja huomasin loppujenkin menneen...voi ketku,että harmitti.

Ok, mikä ei kuulu joukkoon :D Siinä kun tein viimeisiä pistoja toiseen mantsukkaan Taisto tuli hämiskalsarit kädessä "äiti pue mulle nää" Puin pojan,mutta huomattiin,että persauksissa oli jokseenkin liian iso "ilmanvaihtoaukko", semmonen lähes nyrkin mentävä...Joten pöksyt pois ja roskiin.Mutta sitä ennen otin talteen nuo v.sin napit sekä spider-ompelumerkin.Toisesta lahkeesta sai tehtyä vielä tuon pienehkön lepakon.

Mansikoita teen kyllä lisää,ne oli hauskoja (paitsi hermot meinas mennä kun noita lehtiä käänsin...) Seuraavaksi kokeilen "sisusta tildan tapaan"-kirjasta sitä lintua-pitää vaan löytää siihen sopivat kankaat.

Ja vielä kurkistus tän aamuiseen tilanteeseen oikeassa sääressä.Reikä on mielestäni hiukan suurentunut.Entinen halkaisija oli 2,5cm, nyt se oli 3cm. En tiiä josko se suureni jo siellä leikkauspöydällä.Vuotaa pahasti ja on kipeä.Jospa huomenna saisi antibiootit.