Kierrätyskeskuksesta löytyikin tänään paljon kaikenlaista kivaa

Etualalla lastenvaatteita ja tyynyliinoja-askartelutarkoituksiin. Ruotsalainen peltinen piparipurkki,sen päällä joku karahvintapainen- vois olla vaikka hajuvesipullokin korkista päätellen.

8 kpl erilaista kaunista kukkaista kahvikuppia ja 3 tassia sekä 2 leipälautasta. Uho löysi Pokemon-lehden ja takana vielä pilkottaa Tiimarin ornamenttituikkukippo lilalla lasikipolla.Sen ornamenttipidikkeen aattelin maalata pinkiksi-ehkä? Näistä kaikista ihanuuksista maksoin 3,60eur.

Kankaita kuvittelin käyttäväni noissa "tilda-kyhäelmissä".Tuon edessä olevan eläintyynyliinan säästän samoin avaruusörkki-vauvan bodyn (jos vaikka joku saattais semmosta tarvita).Toi vaaleansininen on tosi söpö mekko,jossa on kauniit kirjailut miehustassa ja taskuissa- pyrin säästämään ne ja tällään ne johkin työhön näkyville.

Tein yhen mansikan lisää.Tällä kertaa tein kaksi erillistä lehteä,jotka ompelin mansikan kantaan.Kyllä sekin on ihan kiva,joskin tykkään enemmän tildan mallista. Tein myös joutessani meritähden.

Tommonen hiukan isompi kuin oma käsi.Koristeet tein Tulipin 3D-tekstiilivärillä. Se oli joku iän kaiken vanha väri "mistä lie tullut" ja jouduin todellakin tehdä töitä saadakseni värin ulos pullosta.Ja tulihan se oikein suihkuna.Kerrankin olin fiksu ja tähtäsin tyhjään paperiin enkä melkein valmiiseen työhön... (kyllä se sokea kanakin ja sitä rataa...) Vähän kyllä näytti litkulta enkä tiiä mitenkä se tuosta kuivuu- no näkee sitten aamulla. Muuten olen kyllä tyytyväinen.


Se kokous työhön palaamisesta meni siis ihan ok. Sairikka jatkuu (ainakin aluksi) huhtikuun loppuun.Lääkäri ei päästä töihin ennen kuin jalka on kokonaan ummessa.Ja sehän kestää...Sitten kun se näyttää ok:lta niin haetaan kevalta tms. paikasta työkokeilua puolen vuoden ajalle. Aloittaisin 4h/päivä ja sitä työpäivän pituutta lisättäisiin pikkuhiljaa.Tämä toteutuu vain jos "kasvottomat pomot" kelpuuttavat minut vielä kuntoutettavaksi- mitä lääkäri kyllä aavistuksen verran epäili.Työkyvyttömyyseläkekin kävi puheissa. Esimies oli mukana ja hän oli kovasti huolissaan,miten me pärjätään kun tulot on mitä on,mutta mitäpä tässä kun ei ole velkojakaan.Mies hankkii sitten jotain työntapaista puuhastelua- onhan se jo sen vuoro välillä päästäkin pois kotoa :) Eikä tässä vielä pyyhettä olla heittämässä kehään;katsotaan nyt ensin ja onhan niitä hommia sitten,joissa ei vältsisti käsiä tarvita vaikka nyt äänikirjojen luku :)

Tästä jatketaan,nyt yöpalaa ja mähkimään.

Tui tui