Tänään oli kontrolli.Pääsin 40 min myöhässä sisälle, mutta siihen olin kyllä varautunut. Lääkäri (plastiikkakirurgian sairaalalääkäri) katsoi sääret,otti veitsen ja antoi palaa. Pidin kaksin käsin oikeasta jalastani kiinni,siihen kun riittää pelkkä puhallus ja kipu on suuri...Tuli äitiä ikävä ja melkein pissat housuun.No saihan sen sitten puhtaaksi :) Vasemman kanssa ei onneksi ollut mitään ongelmia,se kun ei tunne juuri mitään.

Toukokuussa on tulossa uusintaleikkaus-jo kolmas *huokaus* Sitä ennen tiputetaan viikko antibioottia suoneen samoin viikko leikkauksen jälkeen. Onneksi tiputuksen voi mitä ilmeisemmin hoitaa kotona (käyn kyllä tipan laitatuttaa meidän sairaalan nukutuslääkärin tms luona,sillä kotisairaanhoitajilla ei ole tarvittavaa kokemusta siihen- tämä on nyt jo pariin kertaan koettu.Ei siis kritiikkiä kaikkia kotisairaanhoitajia vastaan vaan näitä meillä pyöriviä paria...).

Eli sairaslomalla edelleen,näillä näkymin jatkuu todennäköisesti kesäkuun loppuun...

Nyt tarsii lähteä hakee muksut saunasta, palailen mahdollisuuksien mukaan illemmalla(dvs.yöllä) ja päivitystä Uhon iholääkärikäynnistä viikonlopun aikana kuvien kera.