Tänään on ollut taas "niitä päiviä", jolloin sitä vaan on yksinkertaisesti tyhmä, tylsä,saamaton ja ennen kaikkea läski.

Aamu lähti käyntiin puoli seittemän kourallisella ylimääräistä helpotusta.Justiinsa kun rupes elämä voittaa ja unijukka kutsumaan niin eiköhän ollutkin aika nousta ja pistää aamupöperöä pojille. Mies vei Taiston kerhoon ja mä odottelin postia tulevaksi. Tulihan se sieltä ja sain sen paketti-ilmoituksen, jota niin kovasti kaipailin. Tukkaa tuli pussi kaupalla... Nyt vielä kun saisi nakitettua tuon äijänkörilään pikkulettejä näpräämään ;D

Uho toi yhden kaverinsa kylään koulun jälkeen. Voi juma,että pikkusälleistä voi lähteä meteliä! Kun muistelen omaa lapsuutta niin en kyllä näe itseäni juoksemassa ympäri kaverin asuntoa kirkuen ja huudellen älyttömyyksiä. Johtuukohan siitä,että olisin älykkäämmän sukupuolen edustaja? Ei,kysyin nimittäin asiasta mieheltäni eikä hänenkään muistikuvista tuollaista tapahtunut. Silloin 20v. sitten leikittiin LASTENhuoneessa eikä sieltä juuri poistuttu, varsinkaan tungettu kaverin vanhempien makkariin tai vaatehuoneeseen/-komeroihin. Keittiössä ehkä käytiin kysymässä juotavaa,mutta siinä se. Miten se nykyään on niin erilaista vai onko vain meillä "käynyt tuuri" ja kaverit ovat sieltä "rennonmasta ja meneväisemmästä" päästä. Onhan se tietty ihan kiva,että muksut viihtyvät kuin kotonaan,mutta kyllä joku roti sentään pitää olla. Se,että mä sanon pari kertaa "ettei olohuoneessa juosta kun voi kaatua ja kaataa kajarit/tv:n tms." sen pitäisi riittää.Eikä se itseasiassa mennyt perille kunnolla vaikka karjasin niin,että naapurissakin varmaan otettiin asento... Ja se kun sanoin "pojat tulkaas pois siitä mattorullan päältä kun se pohja saattaa murtua" (kyseessä ns.kovapohjainen matto), niin oma poika tuli pois,mutta vieras jäi vielä.Odotin hetken ja sanoin uudestaan "XX tulisitko kuule pois siitä maton päältä kun se pohja ihan oikeasti saattaa mennä rikki" Ja kaveri vain rupes kitiseen jotain mulle vastaan. Mä en sitten yhtään tykkää jos muksut "hyppivät silmille" ja nytkin V-käyrä nousi heti.Pidin tietysti pään kylmänä ja keskityin nyhräämään kutimieni kanssa.

Muuten pojat noin yleisesti ottaen olivat kiltisti.Meillä saa kyllä mekastaa ja juostakin (ei olkkarissa), ei se ole vaarallista.Leikkivät ties mitä sankareita kun pukeutuivat vuorotellen eri naamiaisasuihin- lähinnä Taistoa varten olen hamstrannut erilaisia asuja, hän kun tykkää pukeutumisleikeistä :) Että mulla sitten pyöri jaloissa vuoron perään hämähäkkimies,vampyyri,noita,turtles,luuranko ja aave.

Lopuksi kun isot pojat olivat lähdössä vielä ulos, sanoin,että siivota pitää ensin.Naamiaisasut olivat ympäri asuntoa...Kaveri katsoi ensin hyvin pitkään,mutta kun huomasi mun olevan tosissani niin otti asunsa ja vei lastenhuoneeseen.

Miten muilla lapsellisilla,miten teillä leikitään? Ja minkä ikäiset leikkijät ovat?Onko selvät säännöt vai "hällä väliä"-tyyli?

Ai niin nyt kun muistan niin tämmöisen "keskustelun" kuulin lastenhuoneesta kun alkoivat vaihtaa naamiaisasuja.

Kaveri:Miten tää hämis laitetaan päälle?

Uho:Sun tarvii eka ottaa tälleen noi verskat ja paita pois niin mahtuu paremmin päälle

Taisto:*hiihiii*Sit Uholta näkyy kikkeli

Kaveri: Eikä näy ja ei se haittais kert me oltiin just uimassa ja mä näin sen jo siellä. (hetken hiljaisuus ja sitten vakavalla äänellä) Ja Uholla oli iso, eiks ollutkin?

Hittolainen kun en kuullut mitä poitsu vastasi kun repesin täysin keittiössä :D

________________________________________

Sitten vielä muutama kuva,jotain sentään on tullut tehtyä. Eilen tein rungon norsun päähän.Syöksyhampaat ovat kiinnittämättä ja kiinnitän ne vasta kun olen ensin päällystänyt pään ja hampaat erikseen.

Oliskohan tuon halkaisija jotain puolen metrin paikkeilla...Kuvasta ei näy,mutta kärsä on "oikeaoppisesti" mutkalla.

Muutamat kortit,helmi-ja maaliskuulta.Vähän on ollut hiljaista sillä(kin) rintamalla

Mopokortin tein tänään,muut aikaisemmin.Mopo,kotka ja laiva ovat perus 3d-kortteja,geisha on pyramidi-3d ja alareunan oranssi on ns. tyynykortti eli kuva on kangaspala,jonka alle olen laittanut vanulevyä,melko yksinkertainen,mutta helppo ja hyvännäköinen :) Näistä ollaan tykätty.

Kaikki ovat tavis 3d-kortteja.Vampyyrikortin taustapapru on lehdestä mainoskuvasta-yön sininen hetki ja mustanpuhuvia puunoksia. Kulmissa lepakot,joidan mahassa punainen paljetti.Keijukortista puuttuu vielä onnitteluteksti. (mun olis tarvis saada kulmanpyöristäjäleikkuri,nyt on pakko yrittää saksilla eikä lopputulos ole juuri koskaan halutunlainen...)

Leimakuvista haluisin tehdä kortteja,mutta se väritys tökkii vielä aika pahasti.Yritystä on ollut ,mutta aika tökeröiltä näyttävät.Näihin kahteen remontti-reiskaan olen tyytyväinen.Hyviä vinkkejä olen tiiraillut monista eri korttiblogeista.

Sain äidin tutulta kassillisen lehtiä ja niistä revin hyviä taustoja talteen. Niistä ja näistä leimakuvista pitäisi nyt saada aikaiseksikin jotain siedettävää.

Jaahas,mies halusi välttämättä katsoa Showtime´lta Tappajahai 3:n. Itse en välitä noista kun mulla on lievä vesikammo samoin kuin ahtaanpaikankammo ja yleensä noissa leffoissa yhdistyvät molemmat- ahtaissa paikoissa paljon vettä. Eipä päästy hyvä kun puoleen väliin ja tuossa se jo kuorsaa...Väsy Muru :)

Jospa mäkin kömmin viekkuun kohta puoleen. Huomenna taas kortisonipiikille.Ne 3 vkoa sitten annetut kyynärpääpiikit tehos vain oikeaan,mutta vasen reistaa edelleen.Nyt pyydän myös olkapäihin troppia. Sairaalan jälkeen kaupoille-on pakko käyttää tilaisuus hyödyksi kun saadaan autoa lainaksi :)