Nyt mä laitan vaan ne kuvat,ei pulinoita.

Meijän Uho värittää.Huomatkaa ergonominen työskentelyasento ja asukokonaisuus...Meillä tykätään pääkallokuosista (ainakin äiti tykkää :D) Puku on ihan koemielessä päällä,vappuna on koulussa naamiaiset ja luuranko on yksi vaihtoehto.Sukissa on myös jalan luut-kuosi ja löytyypä vielä hanskatkin samaa sarjaa.Haalari on Hanne-mummin kirppislöytö.

Barbapapat.Vielä ne seinähommelit puuttuvat.

Ja pari kuvaa Maukan valtakunnasta

Tässä olen juuri kylvänyt ikivanhat ohranjyvät Maurin terraan.Maukkaita olivat ilmeisesti...

Yleissilmäys Maurin kotiin.Ohrat kasvavat täyttä häkää,ovat nyt jo parikymmensenttisiä.Tuo harmaa linnan raunio otettiin talteen kun Rääpiksestä aika jätti.Puukarahkan takaa pilkottaa hiukan Mauritzimon oma mesta eli puolikas kookoksenkuori.

Tänään pääsen sentään piikille.Kyynärpäät ovat olleet jo kolmatta viikkoa kipeät ja toimineet vaihtelevalla menestyksellä.Illalla on vanhempainyhdistyksen (VAPY´n ) kokous,pakko mennä kun asiaa on vappunaamiaisistakin. Innon aattelin keretä katsomaan ja NCIS´n.Jotain uutakin piti tehdä mutten muista mitä. Sain parit näytelehdet ja Modan.Mieli tekis vähän ommella, mutta kangassäkit ovat kellarissa ja sinne ei mene vapaaehtoisesti se kuuluisa Erkkikään,joten...

Mutta ei pulinoita.

Adjö