Käytiin naapurissa mummilla ja ukilla (miehen vanhemmat).Äijän pikkuveli täytti vuosia ja saatiin suolasta kinkkupiirakkaa,pullaa ja herkkukakkua.

Mukulat hävis sen siliän tien kun ovesta sisälle päästiin.Uho loikkas setänsä huoneeseen pelaamaan nintendo DS:ää ja Taisto pyöri vähän aikaa kunnes täti tuli kaverinsa kanssa kotiin ja sinnehän tuo flirttaileva pikku mies meni tyttöjä jututtamaan :D Ihana rauha,sain hörppiä teetä ja syyä rauhassa.Pitkästä aikaa pääsin juttelemaan anopinkin kanssa.Mulla on aina ollut jotain muuta kun pojat ovat siellä käyneet. Olipa mukavaa,suunniteltiin meidän parvekkeen sisustamista ja kerroin tulevista suunnitelmista jos joudun jäämään kotiin syystä tai toisesta...

Iltasella tultiin kotiin ja Hanne-mummi (mun äiti) tuli käymään monen tuliaiskassin kanssa.Kirpparikierros oli ollut varsin antoisa ;) Pojat saivat kolme uutta Peziä kokoelmiinsa ja Taisto omi heti ison transformers-robotin.Karkkilaatikkokin sieltä löytyi.Mulle tuli kaksi kissapulloa-keltainen ja tumma lila sekä paljon lehtiä(naisten lehtiä ja ulkomaalaisia sisustuslehtiä). Tämä päivä onkin mennyt lehtiä selaillessa/saksiessa.

Myöhään illemmalla (dvs.alkuyö) kun lapset olivat nukahtaneet katselimme telkkua (ja mä tietty nakutin tässä koneella).Tuli se Riivatut talot.Se on vähän pö-lö-jä. Ne "valoilmiöt" ovat tuskin muuta kuin koiperhosia... Sen jälkeen kanavasurffaus päättyi Discovery World´lle.Sieltäkin tuli joku kummitusohjelma,jossa haastateltiin perhettä,joiden talossa riehui aave. Amerikkalainen ohjelma kun oli niin tietty se oli myös näytelty.Pähkinänkuoressa: perhe oli asunut talossa jo 30 vuotta ilman hämminkiä ja nyt yhtäkkiä alkoivat haistamaan todella pahan hajun jota perheen ulkopuoliset eivät haistaneet.Sitten perheen poika (n.25v.) tyttöystävänsä kanssa kuuli iltaisin vauvan itkua.Perheeseen kuului myös tytär (n.23v.),joka juuri oli saanut vauvan. Sarah-vauva oli kuitenkin hiljainen eikä koskaan ollut itkun lähde. Sitten pikkuhiljaa alkoi tapahtua kaikkea kummaa ja tavaroita lenteli,etc.Papinkin kutsuivat apuun,mutta se oli ihan hyödytöntä (papilla meni pupu pöksyyn- ei tainnut usko olla tarpeeksi vahva sillä kirkonmiehellä). Viimeiseksi keinoksi ottivat yhteyttä paikallismedioihin ja lehdestä tultiin tekemään juttua.Toimittajatätikin sai todistaa kummittelua. (tässä kohtaa meillä oli jotain hässäkkää enkä tiiä mistä seuraava meedio sitten tulikaan,mutta ilmeisesti sen lehtijutun kautta).

Tää selvänäkijätäti  tarkisti koko talon ja päätyi vauvanhuoneeseen.Siellä täti veti itsensä johonkin transsiin ja näki,että huoneessa oli nuori naimaton tyttö synnyttänyt aviottoman lapsen,jonka tytön isä ja miesystävä olivat tappaneet. Vauvan sielu oli jäänyt taloon ja kerjäsi nyt huomiota ja oli mustis elävälle vauvalle. Meedio kertoi puhdistusriitin varmasti auttavan.Talon nuoriso meni tädin kanssa vauvan huoneeseen, vanhemmat lähtivät pois talosta Sarah-vauvan kanssa. Nuoret ottivat toisiaan kädestä ja sulkivat silmänsä meedion kehoituksesta.Tämä käski keskittymään ja lähettämään kaiken energian aavevauvalle,jonka he kuvittelivat keskelle huonetta tuotuun kantokoppaan. Piti "nähdä" vauvan ympärillä kultainen kehä ja meedio kehoitti aavevauvaa lähtemään rakkaittensa luokse. Talon poika kertoi haastattelussa raottaneen silmiään ja oikeasti nähneensä kullanhohtoisen vauvan nousevan ylös kohti kattoa...

Samalla hetkellä kun vauva katosi katon läpi kuului aivan s**tanallinen pamaus yläkerrasta!!! Voi helvettiläinen, multa meinas tulla kakit pöksyyn kun pelästyin niin maan perusteellisesti...Ja niin sadasosa sekunnilleen tapahtuvaa yhteensattumaa en ole ennen kokenut,kyllä jalat tutisi kauan sen jälkeen...Mieskin sanoi,että onneksi asutaan kerrostalossa; omakotitalossa olisi kyllä karvat nousseet pystyyn :D (mainittakoot,että pamauksen jälkeen ylhäältä kuului töminää ja vihaista emännän kälätystä ;D )

Semmonen naistenpäivä. Jaa niin juu, sain mä ison kimpun tumman punaisia tulppaaneja :) (huom.ilman eri kehoitusta?!)

Tämä päivä meni siis lähinnä lehtien parissa.Kivasti tuli matskuu ideavihkoon ja revin muutamia sivuja ihan taustapapereiksi.Mulla on jossain kaapin kätköissä kirjekuorellinen rullattuja paperihelmiä.Niitä varten jätin itselleni parit paksut lehdet-tiiä vaikka taas innostuisin rullailemaan lisää (ja mulla olis yksi ajatus mobilea varten...)

Taistolla oli ollut ilmeisesti hyvä päivä eskarissa.Mies hakee sen kotiin joka päivä puoli yhdeltä, melkein aina suoraan ruokapöydästä. Niin kuin tänäänkin.Taisto riisui toppapuvun ja kävi tarkistamassa oman huoneen ja sitten juoksi keittiöön "mitä ruokaa?" Sanoin ettei mitään kun kerta just on syönyt "aha". Eipä siinä mennyt kuin tovi tai tuokio kun mies sitten ryhtyi kyseleen,että mitä iltapäivällä syödään ja onko pojille mitään välipalaa ennen sitä tarkoitus antaa. Taisto siihen sitten ,että "mä olen just syönyt,en tarvii paljon mitään, vain yhden pihvin ,kiitos" No sehän on kiva hei, tuleeko medium vai kelpaako raakana?

Taistolle tuli kutsu lasten linnasta.Tutkimus alkaa 30.3 ja kestoksi on arvioitu 3-4 päivää. Homma on ihan polikliininen,eli tullaan joka päivä kotiin. Raskasta se on tuon sällin kanssa bussissa matkustaa pari kertaa päivässä usean päivän ajan,mutta jospa sieltä saataisiin jotain apuja tämän hetkiseen tilanteeseen.Siitä raporttia sitten tarkemmin.

Ja päästä kantapäähän. Toi oikean säären haava on mitä ilmeisemmin nyt tulehtunut kunnolla.Sain tänään puhelinyhteyden leikanneeseen kirurgiin ja hän sanoi vielä puhuvansa infektiolääkärin kanssa tilanteesta.Nyt näyttää siltä,että suonensisäinen antibiootti on ainut tehoava ja pitäisi kait mennä sairaalaan sisälle.Kieltäydyin kohteliaasti ja hän miettikin,että se tiputus voitaisiin järkätä kotonakin- kuulostaa paremmalta :) Perjantaina meen näyttämään jalkoja ja sitten tiedetään lisää. Mies ehdotti,että voisin lähettää kuvat sähköpostitse lääkärille ja mainitessani siitä lääkäri oikein innostui ja kysyi,että oisko mulla digikameraa ja voisinko lähettää "mä niin mielelläni näkisin sen nyt heti". Lähetin muutamat kuvat lyhykäisen tilanneraportin kera samoin tein.

Tämä oli yksi kuvista.Noita punaisia pisteitä ei kyllä viime siteidenvaihdon aikana ollut.

Sain lajiteltua osan kirppiskamoista.Kierrätykseen lähtee reilu ikea-kassillinen tavaraa ja vaatetta.Loistavaa! (eikä taka-ajatuksena lainkaan ole käydä tonkimassa takaisin päin jotain pikku kivaa ;D )

Huomenna on se Uhon ihottumalääkäri. Etsin viime yönä tietoa atooppisesta ihottumasta ja päätyi sattuman kautta kaksplussan keskusteluketjuun.

Kannattaa lukea ihan ajatuksella läpi.Meillä on samankaltainen tilanne.

Lääkärin jälkeen käydään vähän kaupungilla kiertelemässä.Uho jo ilmoitti,että haluaa yhen tietyn legojutun.Isä kysyi mistä voi olla varma,että saa mitään? "No, kun me mennään äidin kaa kierteleen eli siis shoppaileen" Ehkä jotain pientä sitten,Tiimarissakin pitäisi käydä ja jotain ruukkukukkaa voisi hakea.Kaikki riippuu luonnollisesti säästä; lunta on tullut taivaan täydeltä tänään koko päivän ja huomiseksikin on lisää luvassa.

Btw. Amazing Race tulee tänne tuppukylään kaivokseen ja käyvät ilmeisesti vielä tuossa meijän vieressä louhoksessa sukeltelemassa su.29.3 (miehen syndepäiväkin silloin).Muistakaa katsoa!!

(emmä kyllä silloin huomannut mitään kun ne kolme vuotta sitten täällä kuvasivat.Taisi siitä joku pikkumaininta olla paikallislehdessä)

 

jepsis,nyt on taas oikoluettu kertaalleen silmä ristissä...

Se on moro.