Huuto.netissä on tullut asioitua liiaksikin asti...Leimasimia ennen kaikkea :)

Ensin vanhempaa sorttia, laiva ja "synttärisiili ja -hiiri"

Tämä tyttöleimasimesta tykkään paljonkin,varsinkin kun sen värittäminen ei ole liian pientä tuhertamista

Tässä seuraavassa kuvassa on useampi erikseen ostettu eri myyjiltä. Lehmäleimasin on tosin saatu lahjaksi.Väritystyön näissä on esikoinen hoitanut ;)

Lila & Milo "rainy day" on viimeisempiä ostoksia,kiitokset "Jebrelle". Sen alla on ruusuleimasin, sitten parit sammakot ja leppis (kiitos nihe35210). Pieni tuherrus on teksti "Nobody knows I´m Elvis". Sammakko loikkaa ja sen alla teksti "Frog the other green meat" (ovat eri leimoja eri myyjiltä). Pyöreät leimat ovat about kuukauden vanhoja "tämän kortin on tehnyt" ja "huipputyypille",nämä tuli "jussipussipuuta"-nimimerkillä esiintyvältä tyypiltä.Huolimatta ehkä hiukan mauttomasta nimmarista myyjä itse on mukavan oloinen :)

Enkun kieliset tekstit sekä väritetty naikkonen ovat myyjältä "sininensitruuna". Häneltä olen ostellut paljonkin kaikenlaista suurimmaksi osaksi kuitenkin leimoja.

Vihreällä leimattu on ikivanha huutisostos,mutta vasta nyt sain sen teipattua kiinni palikkaan...hyvää kannattaa odottaa joo,mutta rajansa kaikella-puhutaan siis vuosista (n.4v.)

Sitten sokerina pohjalla uusin ostos,Inkadinkado´n lintuleimasinsetti. Jossain joskus näin kortin tehdyn yhdellä noista leimoista ja takaraivoon jäi kaivertamaan mistä itsellekin ko. leimasimen saisi.Sitten yhtäkkiä koko setti löytyi huutiksesta!Vähänkö oli pakko saada se. Oli ihana tulla kotiin Jorvista kun sai odottaa postiKustilta lähetystä :) Järkky isot kiitokset kaupoista kuuluu Tarhimatarille.

Laitan vielä lähikuvaa leimatuista kuvista.

Voi jehna,eikö olekin ihania?! *sormet syyhyää*

 

Sitten jotain ihan muuta nimittäin keräilyn puoleen.Muoviankat ovat lisääntymään päin.Suurin kiitos näistä kuuluu äidille,hän löytää ankkoja ihan joka paikasta.Viimeisimmät hankinnat ovat Helsingin kirpparikierrokselta- iso punainen ja sen vieressä oleva silmätön keltainen (se on muuten 50-luvulta,joten ei pääse mukaan saunaan poikien leikkeihin ;D ). Edessä muoveissa olevat ankat sain ystävänpäivälahjaksi toiselta tädiltäni eli kiitos Täti-T.

Näille pitäisi löytää jostain semmonen hepponen muovihyllynlärpäke,joita ei enää vissiinkään Ikeassa myydä.Eipä sillä kiire ole,ankat mahtuvat toistaiseksi kylpyhuonehyllykköön.

Ja taas lopetan kirjoittelun hyvän yön toivotuksilla.

 

ps.lehtipinkka pöydällä ankkojen vieressä on joululehtiä...onko nyt liian aikaista?!